Maak kennis met Agriwerker

Agrarisch ondernemers aan het woord: “voor vakkundige medewerkers schakelen wij Agriwerker in”.

Agriwerker, specialist voor werving en selectie in de agrarische sector en agribusiness.

Meer weten over de werkwijze van Agriwerker.nl?

Bent u werkgever in de agrosector en op zoek naar een nieuwe medewerker? Graag informeren wij u geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting over onze werkwijze.

Agriwerker is uw specialist voor werving en selectie in de agrarische sector en agribusiness

 • Wij helpen u met het vinden van vakmensen, specialisten en middenkader.
 • Wij bieden u het grootste netwerk met MBO en HBO kandidaten in de agrarische sector en agribusiness.
 • Wij zijn aanwezig in uw regio en spreken de taal van uw sector.

Landbouw, tuinbouw en veehouderij

Agrarisch ondernemers in binnen- en buitenland schakelen ons in voor:

 • Bedrijfsleiders en vakmensen
 • Meewerkend voormannen en teamleiders
 • Teeltspecialisten
 • Herd managers en melkers
 • Chauffeurs en kraanmachinisten
 • Dierverzorgers etc.

Agribusiness

Wij werven en selecteren voor bedrijven in de Agribusiness. Wij bemiddelen voor u:

 • Vertegenwoordigers en accountmanagers
 • Technici, monteurs en chefs werkplaats
 • Sector- en teeltspecialisten
 • Administratieve en financiële krachten
 • Projectleiders en planners
 • Leidinggevenden etc.

Bemiddelaars in uw regio

Bespreek uw wensen en de mogelijkheden met één van onze bemiddelaars. Zij helpen u graag met het vinden van uw nieuwe medewerker. Onze bemiddelaars zijn aanwezig in uw regio en spreken de taal van uw sector.Wim Appelman »

Noord-Holland Zuid, Utrecht West
06 53 101 195

Email Wim »

Ik ben opgegroeid op een bedrijf in de akker- en tuinbouw. Aan de Agrarische Hogeschool Larenstein heb ik de richting Internationale Handel gevolgd. Mijn eerste praktijkervaring heb ik opgedaan in de handel op de agrarische termijnmarkt. Later ben ik eigenaar geworden van een internationale handelsfirma in sierteeltproducten. Na verkoop van het bedrijf was het voor mij een logische vervolgstap om als bemiddelaar in West-Nederland Agriwerker op de kaart te zetten. Je ziet de professionalisering in de gehele sector toenemen. Daarbij is het voor bedrijven steeds belangrijker geworden om gekwalificeerd personeel aan te trekken. Juist daarin ben ik van toegevoegde waarde. Het goed inventariseren waar een bedrijf behoefte aan heeft en het juist beoordelen van kandidaten.Marianne Hagenaars »

Brabant West
06 53 13 12 10

Email Marianne »

Ik ben ben geboren en getogen op een boerderij. Meewerken op het ouderlijk bedrijf was vanzelfsprekend. Mijn broer heeft het gemengd bedrijf van mijn ouders overgenomen. Ik kom er nog graag en regelmatig. Ik volg de ontwikkelingen in de agrarische sector met veel belangstelling.  Mijn kennis van mensen, organisaties en personeelswerk zet ik graag in om ondernemers te helpen aan een optimale personele invulling.Franco Hamelink »

Noord-Holland Noord
06 28 15 72 01

Email Franco »

Opgegroeid in de plantenteeltsector (akker- en tuinbouw) en door werkervaring in zowel binnen als buitenland weet ik wat er speelt in deze branche. Daarnaast een brede interesse in de agrarische sector breed en specifiek in verduurzaming van productieprocessen. Door meer dan 15 jaar ervaring in de bemiddeling in de agribusiness en agrarische kennis kan ik de opdrachtgever ontzorgen. Esmeralda Hendriksen »

Betuwe en Bommelerwaard
06 57 92 21 38

Email Esmeralda »

Mijn grootouders zijn opgegroeid op de boerderij. Het agrarische leven zit dus in mijn wortels. Ik ben opgegroeid als dochter van een ondernemer. Ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van tuinbouw en levensmiddelentechnologie. De afgelopen 17 jaar heb ik bij verschillende voedingsmiddelenbedrijven gewerkt. Mijn ondernemerschap en mensenkennis zijn eigenschappen die ik gebruik om de match te maken tussen ondernemer en kandidaat. In mijn gesprekken met een kandidaat kijk ik niet alleen naar het CV, maar naar de gehele persoonlijkheid. Dit zodat er ook op persoonlijk gebied een goede match kan worden gemaakt.Jose Houben »

Groningen en Drenthe Oost
06 18 470 564

Email Jose »

Ik ben opgegroeid in de agrarische sector. In Dronten heb ik de studie agrarische bedrijfskunde afgerond. Ik woon samen met Frank en hij is varkenshouder. Middels kort en krachtig communiceren de juiste medewerker vinden.Gert-Jan Kardol »

West Gelderland ten westen van A50 en A325, Utrecht Oost
06 22 23 09 83

Email Gert-Jan »

Als planner heb ik enkele jaren in de pluimveesector gewerkt. Ik ben afkomstig uit de regio, daarnaast ben ik een kritisch persoon die precies weet wat de behoefte is.                      Jeroen Karstenberg »

Groningen, Drenthe, Overijssel, Overijssel
06 41 323 872

Email Jeroen »

Ervaring en kennis in de akkerbouw en melkveehouderij. Zelf heb ik een akkerbouwbedrijf met mijn broer van zo’n 65 hectare. Toegankelijk, spreekt de taal, regie houden in het process en duidelijke afspraken maken.Ester Kempers »

Overijssel
06 29 116 294

Email Ester »

Ik ben een boerendochter en samen met mijn partner heb ik een stoeterij gerund in Nunspeet (stoeterij Sterrehof). Daarnaast hebben mijn schoonouders een vee- en kalverhandel. Als boerendochter van een melkveehouder ken ik de regio goed en spreek ik de taal van de agrarische ondernemer.                       Marije Okkema »

Friesland West
06 34 27 43 60

Email Marije »

Ik ben opgegroeid op het Friese platteland in een familie met koeien, schapen en vooral veel paarden. Aan de Agrarische Hogeschool Van Hall Larenstein heb ik de HBO opleiding Agrarische Bedrijfskunde gevolgd. Mijn inlevingsvermogen, gedrevenheid en studie in de agrarische bedrijfskunde helpen mij bij het vinden van de perfecte match.Dinand Pilon »

Oost Gelderland ten oosten van A50 en A325
06 12 056 936

Email Dinand »

Opgegroeid in een retail-, tuindersgezin en onder andere opgeleid als docent op het gebied van diverse agrarische vakgebieden. Door mijn ervaring op het gebied van werving & selectie en mijn servicegerichtheid, ben ik veelal in staat om samen met de opdrachtgever vlot tot een succesvolle plaatsing van een geschikte kandidaat te komen.                                Gerda Stad-Brantsma »

Flevoland
06 11 032 007

Email Gerda »

Ik ben opgegroeid op een veebedrijf, het landbouwonderwijs gevolgd en ik heb meer dan 25 jaar op een veebedrijf gewerkt. Daarnaast heb ik 16 jaar les gegeven op een landbouwschool. De landbouw en dan voornamelijk de koeien zitten in mijn bloed. Door mijn achtergrond en ervaring begrijp ik de ondernemer goed en kan ik meedenken met de bedrijfsvoering. Het vinden van een goede kandidaat die bij het bedrijf past, is voor mij iedere keer weer een uitdaging en ik ben heel blij als het lukt.             Marian van Thiel »

Limburg Noord, Brabant Oost, Limburg Noord, Maas & Waal
06 29 621 413

Email Marian »

Geboren en getogen op een veehouderijbedrijf. MAS, HAS gevolgd en werkzaam geweest als adviseur en coach van agrarische (jonge) ondernemers. Ik draag het agrarisch onderwijs (waarin ik zelf een aantal jaar als coach en veehouderij docent gewerkt heb) een warm hart toe. Samen met mijn man hebben we een melkveebedrijf met een akkerbouwtak. De behoefte van de agrarisch ondernemer of de agrarische periferie is het uitgangspunt, maar ik probeer nadrukkelijk ook de wensen en kwaliteiten van medewerkers tot hun recht te laten komen. Wat is er mooier dan een werkgever en een medewerker bij elkaar te brengen die daar allebei heel tevreden mee zijn. Dit is de basis voor een succesvolle samenwerking.Jan Tromp »

O-Flevoland en Z-Flevoland
06 43 562 908

Email Jan »

Van jongs af aan ben ik altijd werkzaam geweest in de melkveesector in Friesland. Na een aantal jaren andere werkzaamheden te hebben gedaan ben ik via Agriwerker weer terug bij mijn oude liefde “de agrarische sector”. Graag begeleid ik het gehele arbeidsbemiddelingsproces van het 1e telefoontje tot de daadwerkelijke plaatsing van de medewerker. Ook als de plaatsing een feit is, kan de opdrachtgever nog steeds bij mij terecht voor alle hulp en ondersteuning. Ik sta graag klaar voor mijn opdrachtgever.Joyce van Os »

Zuid-Holland
06 41 60 33 63

Email Joyce »

Mijn ‘roots’ liggen in de agrarische sector. Ik ben opgegroeid op een rozenkwekerij. Na mijn studie international business ben ik aan de slag gegaan in de sierteelt, in de marketing en verkoop van bloemen en planten. Ook de veehouderij is mij niet vreemd. Ik volg een deeltijdstudie veterinaire natuurgeneeskunde. Jochum van der Wielen »

Friesland
06 51 857 847

Email Jochum »

Ik ben 25 jaar zelfstandig ondernemer geweest, handelsbedrijf varkenssector en daarnaast transportondernemer. Ik spreek de taal van de ondernemer en beschik over een groot netwerk. Daarnaast weet ik de juiste contacten te leggen, ook wanneer het buiten mijn kennisgebied ligt. Graag ontzorg ik het personeelsbeleid van de ondernemer.Peter Zeegers »

Zeeland
06 57 32 58 74

Email Peter »

Op het Zeeuws-Vlaamse platteland ben ik opgegroeid op een gemengd bedrijf met akkerbouw en veeteelt. Na mijn HBO-studie Economische Wetenschappen en Recht, heb ik werkervaring opgedaan in het onderwijs (zowel VO als MBO), het Ministerie van Economische Zaken en in de bankensector. Vanwege mijn brede (economische) interesse heb ik recent een Master Bedrijfseconomie afgerond. En vanwege diezelfde brede interesse volg ik nog altijd alle ontwikkelingen in de agrarische sector.