Vacature medewerker varkenshouderij

 

Solliciteer op medewerker varkenshouderij
 

Deel vacature 'medewerker varkenshouderij'

 

Regio

Zeeland, Noord-Brabant

Uren per week

40 uur

Contract

Uitzicht op vast contract

Opleidingsniveau

MBO, HBO

Datum

29-03-2021


Medewerker varkenshouderij

Voor een varkensbedrijf / vleesvarkens in de regio van (dorp) Zeeland hebben we een vacature voor een zelfstandig medewerker varkenshouderij. Wil jij graag in de varkenshouderij werken? Dan kom ik graag met je in contact. 

 

Als medewerker van dit bedrijf voel jij je verantwoordelijk en zie jij het als een uitdaging om het technisch top te laten draaien. Je voelt jezelf ''eigen baas'', de dieren zijn mede jouw verantwoordelijkheid. Je krijgt van de ondernemer de vrijheid om naar eigen inzichten alles goed te laten draaien, dagelijks ga jij voor het beste resultaat! Natuurlijk hou je regelmatig contact met de ondernemer, samen analyseren jullie met enige regelmaat hoe het loopt. In het bedrijf heerst er een teamspirit, samen gaan voor het beste resultaat, samen overleggen wat beter kan, leidt tot succes! 

 

Werkzaamheden

Het dagelijks goed laten lopen van dit moderne bedrijf, controle dieren, voerproces controleren, speenbiggen controle, enten.

 

Wij vragen

Ervaring in de varkenshouderij is meegenomen, je bent veel zelfstandig aan het werk, de grotere klussen pak je samen met je collega's op. Jij ziet het als een uitdaging om het bedrijf technisch top te laten draaien. Het zou fijn zijn als je aantoonbare ervaring hebt opgedaan, mocht dit niet zo zijn is een goede achtergrond en werklust ook rede genoeg om te reageren.

 

Wij bieden

Een hele uitdagende fulltime functie, met uitzicht op een langdurig dienstverband, bij gebleken geschiktheid hoort er ook een passend salaris bij ! 

 

Salarisindicatie bruto loon

Tussen € 10.75 en € 15.00 per uur, exclusief overuren.

 

Contactinformatie

Meer weten over deze vacature, bel me even op 06-39734830 of mail me even via jeen.smits@agriwerker.nl. Via onderstaande button kan je ook direct reageren op de vacature


Solliciteer op medewerker varkenshouderij

Meer weten over deze vacature?

Jeen Smits

06 - 39 73 48 30

Email Jeen »