Zoek vacatures in jouw sector of branche

561 agrarische vacatures en agri banen

Medewerker geitenhouderij - melker
Venray, Limburg
Voor een familiebedrijf in de regio Venray zijn we op zoek naar een melker die graag tussen de geiten werkt. Op dit agrarisch bedrijf wordt 3x daags gemolken. De werktijden zijn dan ook variabel en in afstemming met het team.      
Machinist veldspuit / tractorchauffeur
Horst, Limburg
Je gaat werken in een moderne vollegrondskwekerij waar je vooral werkzaam bent in de gewasverzorging en -bescherming. Het betreft een bedrijf waar ontwikkeling, innovatie en kwaliteit samen gaan met een informele werksfeer.
Teeltspecialist / voorman boomkwekerij
Horst, Limburg
We zijn op zoek naar een zelfstandige boomkweker die verantwoordelijk wil zijn voor een sector/locatie binnen de kwekerij. Dit innovatieve bedrijf teelt naast de meer reguliere soorten, ook exclusieve bomen in containers van 35 tot 1.000 liter voor diverse segmenten. Jij wordt...
Bedrijfsleider kwekerij tuinplanten
Roermond, Limburg
Voor een moderne containerkwekerij in Midden Limburg zijn we op zoek naar een gedreven (aankomend) bedrijfsleider met kennis en ervaring in de plantenkwekerij. Jij kent de sector en je wilt je elke dag verder ontwikkelen en professionaliseren.
Adviseur rundveefokkerij buitendienst
Venlo, Limburg
Je gaat aan de slag bij een toonaangevend bedrijf in de Rundveehouderij met de focus op de fokkerij. Zij zijn internationaal actief en onderscheiden zich door hun praktische, klantgerichte aanpak.
Medewerker / tractorchauffeur vollegrondsgroentebedrijf
Venray, Limburg
Voor een Vollegrondsgroentebedrijf in de regio Venray zijn we op zoek naar een zelfstandige, allround medewerker die alle voorkomende (tractor)werkzaamheden verricht. Inhoudelijke teeltkennis is geen vereiste. Flexibiliteit, motivatie en eigenaarschap zijn zeker zo belangrijk.
Chauffeur machinist rioolreiniger
Harlingen, Friesland
Dit betreft een bedrijf uit de regio Harlingen, actief op het gebied van riolering, wegenonderhoud en terreinbeheer. 
Agrarisch medewerker melkveebedrijf melker
Wolvega, Friesland
Melkveebedrijf in de regio Wolvega Friesland.
Vertegenwoordiger adviseur varkenshouderij
Drachten, Friesland
Voor een toeleverancier van voeding in de varkenshouderij met de focus op de dierengezondheid, zoeken wij een enthousiaste vertegenwoordiger / verkoper. Dit innovatieve (kan het duurzamer en gezonder?) bedrijf maakt een sterke ontwikkeling door en wil jou inzetten om...
Tractorchauffeur / trekkerchauffeur akkerbouwbedrijf Duitsland
Buitenland,
Voor een groot gemengd bedrijf in de Duitse deelstaat Brandenburg zijn we op zoek naar een ervaren tractorchauffeur / trekkerchauffeur die graag ook de leiding neemt.
Mestbemonsteraar regio friesland
Dokkum, Friesland
Onze professionele en landelijk opererende opdrachtgever is op zoek naar een flexibele, verantwoordelijke medewerker. De werkzaamheden worden verricht vanaf een vaste standplaats, dus niet in het veld. 
Bedrijfsleider varkenshouderij Duitsland
Maagdenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
Onze opdrachtgever is een toonaangevende Nederlandse ondernemer met een groot zeugenbedrijf, vleesvarkensbedrijf en akkerbouwbedrijven in de regio Maagdenburg, in de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt. Dit betreft een familiebedrijf met een uitstekende reputatie, een duidelijke visie en...
Technisch medewerker landbouwmechanisatie
Wolvega, Friesland
Chef werkplaats mechanisatiebedrijf
Doetinchem, Gelderland
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren, gemotiveerde en vooral enthousiaste medewerker chef werkplaats.
Chauffeur hegknipper
Middelburg, Zeeland
Dynamisch familiebedrijf dat voornamelijk actief is in de GWW-sector in de regio Walcheren. Maar werken worden door heel Zeeland en soms ook daarbuiten uitgevoerd.