Zoek vacatures in jouw sector of branche

560 agrarische vacatures en agri banen

Vertegenwoordiger adviseur varkenshouderij
Drachten, Friesland
Voor een toeleverancier van voeding in de varkenshouderij met de focus op de dierengezondheid, zoeken wij een enthousiaste vertegenwoordiger / verkoper. Dit innovatieve (kan het duurzamer en gezonder?) bedrijf maakt een sterke ontwikkeling door en wil jou inzetten om...
Tractorchauffeur / trekkerchauffeur akkerbouwbedrijf Duitsland
Buitenland,
Voor een groot gemengd bedrijf in de Duitse deelstaat Brandenburg zijn we op zoek naar een ervaren tractorchauffeur / trekkerchauffeur die graag ook de leiding neemt.
Mestbemonsteraar regio friesland
Dokkum, Friesland
Onze professionele en landelijk opererende opdrachtgever is op zoek naar een flexibele, verantwoordelijke medewerker. De werkzaamheden worden verricht vanaf een vaste standplaats, dus niet in het veld. 
Bedrijfsleider varkenshouderij Duitsland
Maagdenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
Onze opdrachtgever is een toonaangevende Nederlandse ondernemer met een groot zeugenbedrijf, vleesvarkensbedrijf en akkerbouwbedrijven in de regio Maagdenburg, in de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt. Dit betreft een familiebedrijf met een uitstekende reputatie, een duidelijke visie en...
Technisch medewerker landbouwmechanisatie
Wolvega, Friesland
Chef werkplaats mechanisatiebedrijf
Doetinchem, Gelderland
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren, gemotiveerde en vooral enthousiaste medewerker chef werkplaats.
Chauffeur hegknipper
Middelburg, Zeeland
Dynamisch familiebedrijf dat voornamelijk actief is in de GWW-sector in de regio Walcheren. Maar werken worden door heel Zeeland en soms ook daarbuiten uitgevoerd.
Agrarisch medewerker varkenshouderij
Wolvega, Friesland
Dit betreft een zeugenbedrijf waarbij je samen met de eigenaar en binnen een klein team alle werkzaamheden in de zeugenstal en biggenstal uitvoert.  
Inkoper / verkoper / adviseur binnendienst stalinrichtingbedrijf
Heerenveen, Friesland
Meewerkend bedrijfsleider varkenshouderij Duitsland
Thuringen, Duitsland
Nette en comfortabele gezinswoning kan worden betrokken.  Ook aankomende bedrijfsleiders in de varkenssector komen in aanmerking.
Bedrijfsleiders varkenshouderij
Hoogeveen, Drenthe
Voor diverse varkenshouders in de provincie Drenthe en Groningen zoeken we bedrijfsleiders varkenshouderij. Het betreft bedrijven met diverse omvang en diersoorten, of alleen met vleesvarkens of zeugen en vleesvarkens.  Afhankelijk van het bedrijf is bij 2 vacatures een bedrijfswoning...
Medewerker akkerbouw
Drieborg, Groningen
Voor een opdrachtgever in het Oldambt zoeken we een medewerker akkerbouw. De agrarische werkzaamheden zijn een jaarrond.  
Bedrijfsleider varkenshouderij
Groningen, Groningen
Voor een varkenshouder in de regio Oldambt zoeken we een bedrijfsleider vleesvarkens. Het is mogelijk om gebruik te maken van een ruime sfeervolle vrijstaande woning op korte afstand van het bedrijf..  
Kwaliteitscontroleur melkveehouderij tijdelijk
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
Onze opdrachtgever is een certificeringsbedrijf in de agrarische sector. Er werken rond de 50 medewerkers en voor de provincie Zuid-Holland zijn ze op zoek naar een kwaliteitscontroleur in de melkveehouderij. De controle is gericht op de weidegang van melkvee. Je krijgt een intern opleidingstraject...
Medewerker kwekerij tuinplanten
Boskoop, Zuid-Holland
Onze opdrachtgever is eigenaar van een leuke boomkwekerij in Boskoop. Er worden veel soorten sierheesters en coniferen gekweekt in potten. Je werkt samen met de ondernemer en doet zelfstandig mee met alle voorkomende werkzaamheden op de kwekerij.