Vacature herdmanager / bedrijfsleider melkveebedrijf

 

Solliciteer op herdmanager / bedrijfsleider melkveebedrijf
 

Deel vacature 'herdmanager / bedrijfsleider melkveebedrijf'

 

Regio

Leipzig, Duitsland

Uren per week

40 uur

Contract

Uitzicht op vast contract

Opleidingsniveau

MBO, HBO

Datum

15-08-2019


Herdmanager / bedrijfsleider melkveebedrijf

Zie je het vak van Herdmanager op een bedrijf met 500 melkkoeien (zwartbont HF) als een grote uitdaging? Hou je er van om te managen op hoog niveau en heb je de ambitie om dit toch nog te verbeteren? Dan is dit voor jou de volgende stap in je carrière.

 

Op dit bedrijf is een akkerbouw en een melkveetak aanwezig op ongeveer 3000 hectare wordt het eigen voer gewonnen en het jongvee valt ook onder de verantwoordelijkheid van de herdmanager.

 

Werkzaamheden

  • De dagelijkse leiding over het bedrijf met zes medewerkers. Je wordt verantwoordelijk voor de totale bedrijfsvoering. Je hebt invloed op de voederwinning, maar dit valt niet direct in je takenpakket.
  • Je legt verantwoording af aan de bedrijfsleider die verantwoordelijk is voor alles wat er op de 3000 hectare gebeurt.
  • Je geeft dagelijks leiding aan zes medewerkers en kunt bij ziekte, verlof of calamiteiten al deze zes functies overnemen.

 

Wij vragen

Minimaal MBO-4 of HBO achtergrond in de melkveehouderij. Je bent gedreven, ambitieus en punctueel. Je bent een goede communicator en naast een goede leidinggevende ook een coach voor je medewerkers. Kandidaten die kunnen insemineren of klauwverzorgen hebben een pré, maar dit is niet noodzakelijk. Het is van belang dat je zelfstandig kunt werken.

 

Wij bieden

Een uiterst uitdagende baan met veel ruimte voor ontwikkeling, veel vrijheid en uiteraard een passend salaris.

 

Contactinformatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Huub Huizinga. Of solliciteer door middel van het meezenden van de CV en een duidelijke motivatie


Solliciteer op herdmanager / bedrijfsleider melkveebedrijf

Meer weten over deze vacature?

Evert Jan Regelink

06-38 341 415

Email Evert Jan »