Zoek vacatures in jouw sector of branche

374 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Chauffeur varkenstransportbedrijf
Venray, Limburg
Voor een varkenstransportbedrijf in de regio Noord Limburg – Oost Brabant zijn we op zoek naar een zelfstandige chauffeur die graag in een agrarische omgeving werkt. Er zijn mogelijkheden voor fulltime en parttime werk. Ook werken op vaste dagen of nachten is bespreekbaar.  
Allround medewerker pluimveehouderij
Weert, Limburg
Voor een bedrijf in de regio Weert zijn we op zoek naar een zelfstandige, allround medewerker. Ervaring in de pluimveehouderij is meegenomen maar heb je aanleg en motivatie om dit te leren dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren. Parttime werken is ook bespreekbaar.
Allround medewerker - tractorchauffeur
Venlo, Limburg
Voor een loon- en akkerbouwbedrijf in de omgeving van Venlo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor tractor en landbouwmachines. Het bedrijf kenmerkt zich door z'n platte, informele organisatie waar samenwerken voorop staat.
Herdmanager / bedrijfsleider melkveebedrijf
Leipzig, Duitsland
Op dit bedrijf is een akkerbouw en een melkveetak aanwezig op ongeveer 3000 hectare wordt het eigen voer gewonnen en het jongvee valt ook onder de verantwoordelijkheid van de herdmanager.
Verschillende agrarische medewerkers aannemingsbedrijf
Kampen, Overijssel
Een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in cultuurtechnisch werk, groenvoorziening, berm onderhoud en grondverzet. Dit bedrijf werkt al 30 jaar in de wijdste regio met passie voor kleine, grote en grootste opdrachtgevers. Van tuin tot openbare ruimte, van droge tot natte infrastructuur, met creatieve...
Agrarisch allround medewerker melkveehouderij
Lelystad, Flevoland
Een modern melkveebedrijf, dat rond de 230 koeien melkt, gelegen tussen Lelystad en Zeewolde is op zoek naar een: medewerker die als doel kan onderschrijven om het proces van "het gewas op het land tot de melk in de tank" zo efficiënt mogelijk te...
Tomatenmanager
Luttelgeest, Flevoland
Een tomatenbedrijf bij Luttelgeest zoekt een tomatenteler m/v.
Commerciele verkoper fouragehandel
Emmeloord, Flevoland
Een fourage handelsbedrijf in de Noordoostpolder, levert fourage en strooisels aan zowel; grote als kleine gebruikers. Het bedrijf is GMP+ en SecureFeed gecertificeerd, hierdoor leveren zij verschillende producten aan onder andere maneges, veehouderijbedrijven en hobbymatige...
Varkenshouderij regio Berlijn Duitsland leidinggevend medewerker
Berlijn, Duitsland
Dit betreft een familiebedrijf in de regio Berlijn waarbij je samenwerkt met de Nederlandse eigenaar. Na een gedegen inwerkperiode ben je werkzaam als zelfstandig meewerkend bedrijfsleider.
Landbouw monteur
Emmeloord, Flevoland
Onze opdrachtgever heeft een gezellige moderne mechanisatiebedrijf, waar veel onderhoud, reparaties en keuringen aan landbouwmachines plaats vindt. Ook houden zij zich bezig  met de verkoop van gebruikte en nieuwe machines voor de Landbouw, Bollenteelt en Veehouderij.
Allround medewerker loonbedrijf
Meerssen, Limburg
Voor een familiebedrijf in de regio Maastricht zijn we op zoek naar een allround medewerker die niet voor één gat te vangen is. Je werkt voor een servicegericht loonbedrijf met een brede klantenkring. Zowel overheden als het bedrijfsleven behoren tot deze...
Agrarisch onafhankelijk mestbemonsteraar
Roosendaal, Noord-Brabant
Wil je ca. 15 uur per week werken in een agrarische functie met veel eigen verantwoordelijkheid? Voor een professioneel, landelijk opererend, bedrijf zoeken we een medewerker voor het nemen van mestmonsters in de intensieve dierhouderij in de regio West Brabant (omgeving...
Nutritionist/r&d veehouderij
Herveld, Gelderland
Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf in de diervoeding. Ze zijn op zoek naar een Nutritionist veehouderij. Daarnaast zul je binnen de R&D afdeling nieuwe concepten bedenken en ontwikkelen. 
Melker in Middenmeer
Middenmeer, Noord-Holland
Dit mooie melkveehouderij bedrijf met zo'n 200 melkkoeien wil graag ontlast worden bij het melken. Ze hebben de beschikking over een 20 stands binnenmelker.
Teamleider bloementeelt
Zaltbommel, Gelderland
Onze opdrachtgever is een professioneel bedrijf in de bloementeelt. Hierbij ligt de focus op biologische teelt en duurzaamheid. Ze zijn op zoek naar een teamleider voor de teeltafdeling. De werkzaamheden zijn gericht op het plannen en aansturen van de teeltmedewerkers.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25