Zoek vacatures in jouw sector of branche

387 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Teeltmanager tomaten
Kruiningen, Zeeland
Veelzijdig, bloeiend en innoverend familiebedrijf dat zich bezighoudt met de productie en verpakking van trostomaten.
Agrarisch vrachtwagenchauffeur (parttime/oproepbasis/seizoenswerk)
Axel, Zeeland
Onze opdrachtgever is een familiebedrijf in de agrarische sector. Het betreft een akkerbouwbedrijf, aangevuld met loonwerk en met vervoer van agrarische producten in Oost-Zeeuws-Vlaanderen. Voor dit vervoer zoekt dit bedrijf vanaf ongeveer medio maart 2019 een vrachtwagenchauffeur die een...
Agrarische machinisten en tractorchauffeurs
Axel, Zeeland
Dynamisch agrarisch loonbedrijf dat actief is in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Een bedrijf waar je samen met anderen werkt in een team.
Agrarisch medewerker akkerbouwbedrijf
Oostburg, Zeeland
Een familiebedrijf met akkerbouw. Het bedrijf teelt o.a. aardappelen, suikerbieten en granen.
Herdmanager melkveehouderijbedrijf
Luxemburg, Luxemburg, Luxemburg
Voor een melkveebedrijf in Luxemburg, zijn we op zoek naar een herdmanager. Er worden in totaal rond de 400 koeien gemolken met bijbehorend jongvee.  De ambitie is om te groeien naar 500 melkkoeien. De eigenaar heeft op afstand nog een melkveebedrijf waarop een Nederlandse herdmanager actief...
Medewerker loonbedrijf
Zwiggelte, Drenthe
Het betreft hier een bedrijf in de buurt van Zwiggelte actief in het loonwerk in met name de veehouderij. 
Voorman verwerking tulpen en lelies
Middenmeer, Noord-Holland
Dit bedrijf is voornamelijk actief in de bloembollenteelt: tulpen (30 ha) en lelies (60 ha). Daarnaast is er nog een kleine akkerbouw tak. De teelt van de bloembollen vindt plaats in de Wieringermeer en in Drenthe. Het bedrijf groeit gestaag in kwaliteit en kwantiteit. Om dit in goede banen te...
Medewerker bij een drainagebedrijf
Coevorden, Drenthe
Het gaat hier om een bedrijf dat actief is in het draineren van gronden.  Het bedrijf is werkzaam in Noord en Midden-Nederland. Voor dit bedrijf zoek ik een enthousiaste medewerker die werk zoekt voor langere tijd.
Meewerkend voorman boomteelt en logistiek
Dodewaard, Gelderland
Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf in de boomteelt. Het bedrijf is zowel nationaal als internationaal actief. Ze zijn op zoek naar een medewerker die zich wil ontwikkelen naar de functie van meewerkend voorman voor de teelt en het logistieke proces. 
Allround medewerker paardenhouderij
Nijkerk, Gelderland
Dit bedrijf is een internationale handelsstal waar paarden op hoog niveau gefokt worden. Daarnaast traint men hier sportpaarden die op hoog niveau in de paardensport actief zijn.
Medewerker hoveniersbedrijf
Odijk, Utrecht
Voor een middelgroot professioneel hoveniersbedrijf in de omgeving van Houten zijn we op zoek naar (leerling) hoveniers in zowel de aanleg als het onderhoud van tuinen: Er bestaan zowel mogelijkheden voor leerlingen als meer ervaren medewerkers. Onze opdrachtgever heeft een bedrijf dat zich...
Administratief personeelsplanner agribusiness
Bennekom, Gelderland
Dit bedrijf is een toonaangevend bedrijf in de agribusiness. Men verricht monsternames bij veehouders, loonbedrijven etc. en onderzoekt deze in het laboratorium. 
Vrachtwagenchauffeur voor mesttransport in de nachten
Hardenberg, Overijssel
Het betreft hier een bedrijf actief in het transport van mest, het bedrijf heeft de hoofdvestiging in Twente. Voor dit bedrijf zoeken wij chauffeurs voor mesttransport in de nacht voor komend voorjaar en bij gebleken geschiktheid langer.
Fulltime (leerling)machinist roterende verreiker
Terschuur, Gelderland
Voor een verhuurbedrijf in omgeving Barneveld zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden zich te gaan specialiseren op de verreiker. Er is zowel ruimte voor mensen met ervaring als mensen die het nog moeten leren.
Vaste plantenkwekerij medewerker stekbedrijf
Lisse, Zuid-Holland
Leuk familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van stekken van een groot assortimenten vaste planten. Door het speciale sortiment en goede kwaliteit zijn ze een grote speler op de Europese markt als leverancier van gewortelde stekken.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26