Zoek vacatures in jouw sector of branche

415 agrarische vacatures en agri banen

Productieleider- junior potential- varkenshouderij Duitsland
Maagdenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
  Onze opdrachtgever is een toonaangevende Nederlandse ondernemer met een groot zeugenbedrijf en vleesvarkensbedrijf en aanverwante bedrijven in de regio Maagdenburg, in de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt. Dit betreft een familiebedrijf met een uitstekende reputatie, een duidelijke visie...
Vrachtwagenchauffeur melktransport
Wolvega, Friesland
Transportbedrijf in de regio Wolvega is actief in RMO transport. 
Fulltime medewerker loonwerk
Nijkerkerveen, Gelderland
Voor een loonbedrijf in de buurt van Putten zijn we op zoek naar een allround medewerker. Het bedrijf verricht diverse soorten loonwerk met name in de regio, met name in de GWW/infra.
Uitvoerder infra/gww
Maartensdijk, Utrecht
Je komt te werken bij een gerenommeerd bedrijf met verschillende takken van werk. Als uitvoerder vind je het een uitdaging om met jouw team gevarieerde infraprojecten te realiseren. Door de multidisciplinaire dienstverlening  kunnen zij een zeer afwisselende functie bieden. Hierbij kun je...
Leerling machinist roterende verreiker
Terschuur, Gelderland
Voor een verhuurbedrijf in omgeving Barneveld zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden zich te gaan specialiseren op de verreiker. Er is zowel ruimte voor mensen met ervaring als mensen die het nog moeten leren.
Tractorchauffeur kwekerij
Houten, Utrecht
Je komt te werken op een grote kwekerij met meerdere locaties in omgeving Houten.
Allround kraanmachinist
Nijkerkerveen, Gelderland
Voor een veelzijdig middelgroot grondverzetbedrijf (circa 20 vaste medewerkers) in omgeving Nijkerkerveen zijn we op zoek naar een kraanmachinist. Bedrijf is met name actief in de groen, grond en infrasector in de provincies Gelderland, Noord Holland, Flevoland en Utrecht.
Allround medewerker loon en grondverzetbedrijf
Odijk, Utrecht
Voor een middelgroot loon en grondverzetbedrijf zoeken we een allround medewerker. Het bedrijf rijdt met moderne machines en materiaal en is voornamelijk actief in de GWW sector. Daarnaast is men kleinschalig actief in het agrarisch loonwerk. Al het werk bevindt zich rondom een straal van 20/30...
Medewerker hovenier
Odijk, Utrecht
Voor een middelgroot professioneel hoveniersbedrijf in de omgeving van Houten zijn we op zoek naar (leerling) hoveniers in zowel de aanleg als het onderhoud van tuinen: Er bestaan zowel mogelijkheden voor leerlingen als meer ervaren medewerkers. Onze opdrachtgever heeft een bedrijf dat zich...
Mobiele kraanmachinist
Werkhoven, Utrecht
Voor een middelgroot loon en grondverzetbedrijf zoeken we een allround medewerker. Het bedrijf rijdt met moderne machines en materiaal en is voornamelijk actief in de GWW sector. Daarnaast is men kleinschalig actief in overig loonwerk. Al het werk bevindt zich rondom een straal van 20/30 kilometer...
Allround medewerker loon en grondverzet
Bilthoven, Utrecht
Onze klant betreft een klein aannemersbedrijf in de omgeving van Utrecht die actief is op het gebied van groen/grond/waterprojecten. Dit met name in provincie Utrecht en een deel van Noord Holland.
Medewerker hoveniersbedrijf
Emmen, Drenthe
Het betreft hier een groot hoveniersbedrijf actief in de provincie Drenthe. Voor dit bedrijf zoeken wij een aantal medewerkers.
Medewerker lelie kwekerij
Dwingeloo, Drenthe
Het betreft hier een bedrijf dat lelies verbouwt voor de verkoop van de bloemen in de omgeving van Dwingeloo. Voor dit bedrijf zoek ik een allround medewerker.  
Opperman stratenmaker
Nieuw-Amsterdam, Drenthe
Onze klant is actief in het machinaal leggen van bestratingen in Noord Nederland.  Wij zoeken voor onze klant een handige medewerker met ervaring in bestratingen.
Medewerker akkerbouw en volle grond bloemen
Klazienaveen, Drenthe
Het betreft hier een bedrijf in de omgeving van Klazienaveen welke actief is in de teelt van diverse bloemen. Op heb bedrijf worden zonnebloemen, pioenrozen en nog tal van andere bloemen geteeld. Voor dit bedrijf zoeken wij een allround medewerker.