Vacature algemeen medewerker hovenier

 

Solliciteer op algemeen medewerker hovenier
 

Deel vacature 'algemeen medewerker hovenier'

 

Regio

Bruinisse, Zeeland

Uren per week

32 - 40 uur

Contract

Uitzicht op vast contract

Opleidingsniveau

VMBO/LBO, MBO

Datum

02-01-2020


Algemeen medewerker hovenier

Ligt jouw hart bij het vak van allround medewerker groenvoorziening bij een hoveniersbedrijf? En wil jij jouw kennis en ervaring als (leerling) hovenier of medewerker tuinonderhoud op een energieke manier inzetten? Ben jij vanaf begin februari 2020 beschikbaar?

 

Onze opdrachtgever betreft een hoveniersbedrijf in de regio Bruinisse / Schouwen-Duiveland. Het betreft een klein familiebedrijf met een klein team van medewerkers. De sfeer onderling is goed en er wordt in wisselende samenwerking gewerkt. Het bedrijf is op zoek naar een medewerker hovenier / groenvoorziening of iemand die dit vak graag zou willen leren.

 

Werkzaamheden

Het bedrijf verzorgt alle voorkomende onderhoudswerk aan tuinen. Zoals bijvoorbeeld snoeien, knippen en maaien, maar ook het plaatsen van schuttingen of blokhutten en het leggen van bestrating.

 

Wij vragen

Onze opdrachtgever vraagt bij voorkeur een hoveniers-geschoolde medewerker, maar dit is niet absoluut noodzakelijk. Bewezen gevoel voor 'groen' en handigheid (in verband met het werken met technisch materiaal zoals bijvoorbeeld een kettingzaag) is minstens zo belangrijk als het diploma. De medewerker moet goed kunnen samenwerken, maar indien gewenst ook wel eens alleen op pad kunnen. Beschikken over een autorijbewijs is een pré.

 

Wij bieden

Een baan van gemiddeld zo'n 36 uur per week;

Een goede en prettige werksfeer;

Beloning conform CAO Hoveniersbedrijf.

 

Contactinformatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Zeegers. Dit kan telefonisch op 06-57325874 of per email peter@agriwerker.nl


Solliciteer op algemeen medewerker hovenier

Meer weten over deze vacature?

Peter Zeegers

06 57 32 58 74

Email Peter »