Vacature agrarische akkerbouw medewerker

 

Solliciteer op agrarische akkerbouw medewerker
 

Deel vacature 'agrarische akkerbouw medewerker'

 

Regio

Biddinghuizen, Flevoland

Uren per week

40 uur

Contract

Vast contract

Opleidingsniveau

MBO, HBO

Datum

11-02-2020


Agrarische akkerbouw medewerker

Klaar met de opleiding en nu op zoek naar je eerste baan? Je bent uitgekeken op je huidige baan en je zoekt een nieuwe uitdaging?  Dan heb je hem nu gevonden! Kom werken op een mooi modern groot akkerbouwbedrijf. Waar je zelfstandig aan de slag kan, maar ook in een team mag werken.

 

Een modern akkerbouwbedrijf in Oostelijk-Flevoland zoekt een Agrarisch Akkerbouwmedewerker . Het bedrijf is gericht op pootgoed, inclusief stammen en consumptie aardappelen. Daarnaast worden er uien, sjalotten, wortelen, suikerbieten en granen geteeld. De werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd m.b.v moderne machines en technieken. Het onderhoud van machines en gebouwen wordt zoveel mogelijk zelf gedaan. De akkerbouwproducten worden zoveel mogelijk op het bedrijf opgeslagen, in kisten en los. Het hele jaar is er genoeg werk.

 

Werkzaamheden

Je komt te werken met een leuk jong team. De sfeer en de samenwerking is een belangrijke factor op dit bedrijf. Naast je eigen taken en verantwoordelijkheid, is het belangrijk dat je goed kan samenwerken, als team zorg je voor het bedrijf. De nieuwe medewerker heeft kennis van pootgoed of vindt het leuk om deze kennis te krijgen, daarnaast heb je interesse voor de teelt van de andere gewassen. Je krijgt tijd en kans om jezelf te ontwikkelen door nieuwe dingen te doen en te leren met behulp van nieuwe cursussen.

Het bedrijf verlangt niet dat je alleen maar aan het werk bent. In de zomer kan je gewoon 2 weken op vakantie, of je gaat de vakantiedagen sparen en neemt in de winterperiode een lange vakantie. Wil je een paar dagen vrij? Geen probleem! En de zaterdagen wordt ook zoveel mogelijk vrij gehouden. In overleg is veel mogelijk. 

 

Wij vragen

  • Agrarische opleiding of loonwerk,  MBO 4/HBO
  • Bereidheid om te werken in en met een team
  • Gevoel voor het gewas en gewasverzorging
  • Rijbewijs B en T

 

Wij bieden

  • Een vaste aanstelling
  • Werken in een jong team en veel zelfstandigheid
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Eventueel een woning beschikbaar

 

Salarisindicatie bruto loon

Tussen € 10.95 en € 18.00 per uur.

 

Contactinformatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerda, dit kan telefonisch op 06-11032007 of per email Gerda@agriwerker.nl

Graag zien we je sollicitatie tegemoet. Je kunt solliciteren met je Agriwerker profiel of solliciteer met je CV.


Solliciteer op agrarische akkerbouw medewerker

Meer weten over deze vacature?

Gerda Stad-Brantsma

06 11 032 007

Email Gerda »