Zoek vacatures in jouw sector of branche

334 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Allround medewerker op een mooi melkveebedrijf
Heiloo, Noord-Holland
Dit mooie melkveebedrijf is groeiende, op dit moment wordt er volop geïnvesteerd om het bedrijf up to date te maken met de nieuwste techniek. Er is daarom plaats voor een allround medewerker die naast de bedrijfsleider alle werkzaamheden kan uitvoeren!
Agrarisch medewerker bloembollenteelt
Alkmaar, Noord-Holland
Dit innovatieve bedrijf teelt verschillende soorten bollen. Denk aan tulpen, narcissen, muscari en alliums en daarnaast op kleinere schaal ook gladiolen, eucomis en een nieuw gewas. Daarnaast zijn ze veel bezig met het verduurzamen van de teelten. Vanwege uitbreiding en nieuwe...
Stalmedewerker paardenhouderij
Borculo, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een goedlopende manege in de regio Lochem. We zijn hiervoor op zoek naar een medewerk(st)er voor 40 uur per week.
Gewasbeschermer/loonwerker boomkwekerij
Zutphen, Gelderland
Onze relatie in de regio Zutphen-Apeldoorn heeft een mooie en goed georganiseerde boomkwekerij met vollegrond- en containerteelt. Het bedrijf levert boomkwekerijgewassen in geheel Europa:   We zijn op zoek naar een medewerker voor de lange termijn met ervaring in de...
Personeelsplanner agribusiness
Arnhem, Gelderland
Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de agribusiness. Men verricht monsternames bij veehouders, loonbedrijven etc. en onderzoekt deze in het laboratorium. 
Medewerker melkveebedrijf (Zweden)
Huskvarna, Zweden
Onze opdrachtgever in de omgeving van Husqvarna, heeft een mooi melkveebedrijf met ca. 200 melkkoeien en ruim 200 hectare agrarische grond. Melkveestapel en bedrijf worden op een hoog bedrijfseconomisch en technisch niveau gemanaged.
Medewerker loonbedrijf rijbewijs ce en code 95
Venlo, Limburg
Dit bedrijf denkt klantgericht en kenmerkt zich door een informele werksfeer waar jouw inzet en eigen inbreng gewaardeerd wordt.
Zelfstandig allround hovenier
Venlo, Limburg
Voor een gerenommeerd hoveniersbedrijf in de omgeving Venlo zijn we op zoek naar een vakbekwaam, zelfstandig allround hovenier. Naast sterke inhoudelijke kwaliteiten ben je ook in staat om een team van 2 à 3 personen aan te sturen.
Allround medewerker akkerbouwbedrijf
Emmeloord, Flevoland
Een groot akkerbouwbedrijf, wat gespecialiseerd is in pootgoed en daarnaast nog witlof, uien, wortelen, bieten en tarwe teelt is op zoek naar een allround medewerker.
Agrarische akkerbouwmedewerker
Emmeloord, Flevoland
Een verwerkingsbedrijf in de Noordoostpolder, dat gespecialiseerd is in het telen en schillen van zilveruien, het wassen en sorteren van Parijse wortelen en rode bieten en het koelen en opslaan van diverse producten zoekt een akkerbouwmedewerker.
Tomatenmanager
Luttelgeest, Flevoland
Een tomatenbedrijf bij Luttelgeest zoekt een tomatenteler m/v.
Agrarische medewerker varkenshouderij
Kuinre, Overijssel
Een varkensbedrijf in de buurt van Kuinre zoekt een allround medewerker. Dit varkensbedrijf is zeer interessant om voor te werken. Het is een groot varkensbedrijf met veel zeugen. De varkens lopen los in de stal en moeten zelf hun voer halen. Door middel van een transponder, krijgen...
Allround medewerker bloembollenbedrijf
Emmeloord, Flevoland
Een gezellig bedrijf, dat zich richt op de tulpen- en lelieteelt, zoekt een allround medewerker, die met veel plezier met tulpen en lelies wil werken. Er is een leuk team aanwezig om mee samen te werken.
Allround medewerker melkveehouderij
Grootegast, Groningen
Dit melkveebedrijf is gevestigd in de buurt van Grootegast. Op dit bedrijf worden 250 koeien gehouden met bijbehorend jongvee. De meeste landwerkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd.  Agriwerker is voor dit bedrijf op zoek naar een allround medewerker.
Ervaren melker m/v
Bedum, Groningen
Onze opdrachtgever heeft een melkveebedrijf in de regio Bedum. Op dit bedrijf worden 100 koeien gemolken in een 2 x 8 visgraat melkstal.  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23