Vacature operator

 

Solliciteer op operator
 

Deel vacature 'operator'

 

Regio

Goes, Zeeland

Uren per week

38 uur

Contract

Uitzicht op vast contract

Opleidingsniveau

MBO

Datum

13-01-2022


Operator

Ben jij iemand met gevoel voor techniek en processen? Kan je goed in (klein) teamverband kan werken.  Zie jij het zitten om preventief en periodiek onderhoud te verrichten? En natuurlijk alle verdere voorkomende werkzaamheden op technisch- en productievlak? Ben jij iemand die meedenkt om verbeteringen en vernieuwingen in processen toe te passen? Solliciteer dan op deze veelzijdige baan!

 

Agrarisch bedrijf met productieproces waarbij door kunstmatige droging diervoeders geproduceerd wordt.

 

Werkzaamheden

Je bent, samen met collega operators, verantwoordelijk voor het zo efficiënt laten draaien van de drogerij. Dit gehele proces valt onder jouw verantwoording. Je werkt nauw samen met de laadschopchauffeur om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. De productie loopt van mei t/m oktober. Vanaf november tot start nieuwe seizoen pleeg je samen met collega’s onderhoud aan de fabriek, gebouwen en terrein.

 

Wij vragen

Je bent in het bezit van een diploma MBO Elektrotechniek/ Werktuigbouwkunde op niveau 3/4 of vergelijkbaar. Ervaring binnen een productieomgeving is een pré, maar heb je dat niet dan is een opleiding binnen dit bedrijf mogelijk. Je denkt actief mee in termen van verbeteringen. Je kunt zowel zelfstandig als in een team goed functioneren en een flexibele instelling is voor jou vanzelfsprekend. Affiniteit met agrarische sector en de seizoensdruk die daarbij hoort.

 

Wij bieden

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. En je komt te werken in een team met fijne collega's, die jou graag verder helpen om de processen onder de knie te krijgen.

 

Salarisindicatie bruto loon

Tussen € 2100.00 en € 2950.00 per maand, exclusief overuren.

 

Contactinformatie

Peter Zeegers, Bemiddelaar Agriwerker, tel 06-57325874


Solliciteer op operator

Meer weten over deze vacature?

Peter Zeegers

06 - 57 32 58 74

Email Peter »