Zoek vacatures in jouw sector of branche

369 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Allround medewerker kwekerij haagplanten
Helden, Limburg
Voor een haagplantenkwekerij in de omgeving Venlo – Helden zijn we op zoek naar een allround medewerker. De teelt is voornamelijk in de kas maar ook in containers buiten. Het bedrijf kenmerkt zich door zijn unieke teeltmethode en informele werksfeer.
Magazijnmedewerker landbouwmechanisatiebedrijf
Roermond, Limburg
Voor een mechanisatiebedrijf in landbouw- en tuinmachines, zijn we op zoek naar een commerciële magazijnmedewerker met een sterke klantfocus.
Machinist hoveniersbedrijf
Venlo, Limburg
Een toonaangevend hoveniersbedrijf in de omgeving Venlo is op zoek naar een ervaren machinist groen. Het betreft zowel aanleg als onderhoud.
Allround medewerker mooie leliekwekerij
Heemskerk, Noord-Holland
Het bedrijf heeft een kas van 2,5 ha en 6 ha grond buiten. Hier worden de lelies geteeld het hele jaar door. In de piekperiode (half juli tot half september) gebeurd dit buiten. De rest van het jaar vooral in de kas. Er werken gemiddeld zo'n 10 mensen. Er worden 10 verschillende...
Vrachtwagenchauffeur c voor de ochtenden
Sint Maarten, Noord-Holland
Dit mooie groetenteelt bedrijf verwerkt ook de geteelde producten peen en kroot. Dit wordt getransporteerd naar afnemers met een eigen vrachtwagen.
Meewerkend bedrijfsleider pluimveebedrijf
Elst UT, Utrecht
Voor een opfokbedrijf van moederdieren in de omgeving Elst zijn we op zoek naar een meewerkend bedrijfsleider.
Medewerker pluimveehouderij
Rhenen, Utrecht
Voor een relatie in de omgeving van Rhenen zoeken wij een medewerker voor op het pluimveebedrijf, betreft een opfokbedrijf van moederdieren.
Medewerker melkveehouderij / melk(st)er
Sneek, Friesland
Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar vakmensen in de melkveehouderij.  Heb jij een passie voor dieren en wil je hier jouw beroep van maken? Dan is dit de baan voor jou!
Medewerker melkveehouderij
Midwolda, Groningen
Voor een melkveehouder in de regio Midwolda zoeken we een algemeen medewerker melkveehouderij.
Logistiek medewerker en heftruckchauffeur fruit bedrijf
Meerkerk, Zuid-Holland
Het betreft een mooi en groot fruitbedrijf (familiebedrijf) waar met trots de lekkerste appels en peren van Nederland worden gekweekt. Dit bedrijf teelt, koelt, sorteert, transporteert en verkoopt fruit aan klanten zoals retail en foodservice in binnen en buitenland. Elke dag zijn...
Boer zoekt jou (agrarisch medewerker gezocht)
Gouda, Zuid-Holland
Zou je heel graag op een boerderij willen werken? Vind je het niet erg om met je laarzen in de blubber te staan en je handen uit je mouwen te steken? Vind je tractor rijden leuk? Heb je ook kennis en/of ervaring van het boerenleven? Wij gaan dan persoonlijk voor jou op zoek naar de...
Teeltmedewerker tuinplanten voor handelskwekerij
Boskoop, Zuid-Holland
Een leuk familiebedrijf met prima collega's. Dit bedrijf kweekt een groot sortiment hortensia's met eigen veredeling op meerdere locaties. Ze hebben ook een eigen handelsafdeling voor tuinplanten aan tuincentra, bouw- en supermarkten door heel Europa.
Kraanmachinist
Gouda, Zuid-Holland
Dè aanpakkers op het gebied van beschoeiing maken, bruggen bouwen en grondwerk. Een bedrijf met de mooie klussen van Zuid-Holland. Je komt werken in een team van meerdere medewerkers
Algemeen medewerker tuinplanten kwekerij
Boskoop, Zuid-Holland
Onze opdrachtgever is eigenaar van een leuke boomkwekerij in Boskoop. Er worden veel soorten sierheesters en coniferen gekweekt in potten. Je werkt samen met de ondernemer en doet zelfstandig mee met alle voorkomende werkzaamheden op de kwekerij.
Agrarisch verkoper regio Zuid holland
Gouda, Zuid-Holland
Onze opdrachtgever is een producent en leverancier van onderhoudsproducten gericht op de zakelijke - met name agrarische - markt. Voor de verkoopafdeling zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten die, na het volgen van een interne opleiding waar ook productkennis e.d. wordt bijgebracht, aan de...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25