Vacature monteur agrarische en productiemachines

 

Solliciteer op monteur agrarische en productiemachines
 

Deel vacature 'monteur agrarische en productiemachines'

 

Regio

Goes, Zeeland

Uren per week

32 - 40 uur

Contract

Uitzicht op vast contract

Opleidingsniveau

MBO

Datum

14-01-2022


Monteur agrarische en productiemachines

Als Allround Monteur ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van het gehele machinepark. Dit betreft de oogstmachines maar ook de productielijnen. Het is daarom van groot belang dat defecten en/of storingen vlug gevonden worden. Zie je dit als een uitdaging? Solliciteer dan op deze vacature!

 

Agrarisch (loon)bedrijf met eigen productielijn van agrarisch product.

 

Werkzaamheden

Het voornaamste werk bestaat uit het lokaliseren en oplossen van mechanische-, hydraulische-, elektrotechnische storingen aan alle oogstmachines en productie-installaties Daarnaast het uitvoeren van preventief en periodiek onderhoud en het verrichten van alle verdere voorkomende werkzaamheden op technisch vlak. En het zelfstandig begeleiden en uitvoeren van nieuwe projecten binnen het bedrijf. In een klein team het beheren van het magazijn.

 

Wij vragen

Je bent in het bezit van een diploma MBO Elektrotechniek/ Werktuigbouwkunde op niveau 3/4 of vergelijkbaar. Bij voorkeur heb je ervaring binnen de landbouwmechanisatie en/of grondverzet sector. Je denkt actief mee in termen van verbeteringen. Je kunt zowel zelfstandig als in een team goed functioneren en een flexibele instelling is voor jou vanzelfsprekend.

 

Wij bieden

Wij bieden prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om je op technisch gebied verder heel breed te ontwikkelen.

 

Salarisindicatie bruto loon

Tussen € 2100.00 en € 3100.00 per maand, exclusief overuren.

 

Contactinformatie

Peter Zeegers, Bemiddelaar Agriwerker, tel 06-57325874


Solliciteer op monteur agrarische en productiemachines

Meer weten over deze vacature?

Peter Zeegers

06 - 57 32 58 74

Email Peter »