Zoek vacatures in jouw sector of branche

372 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Meewerkend voorman / voorvrouw in de teelt van tomaten
Middenmeer, Noord-Holland
Een mooi bedrijf dat tomaten van hoge kwaliteit teelt. Ze onderscheiden zich van anderen door goed werkgeverschap en waardering voor de medewerkers!
Chauffeur veetransport rundvee
Gemert, Noord-Brabant
Het betreft een transportbedrijf in de regio dat zich hoofdzakelijk richt op het vervoer van rundvee.
Commercieel buitendienst medewerker loonwerk / transport / agrarisch
Oss, Noord-Brabant
Het betreft een bedrijf in de regio dat zich bezig houdt met de service en verkoop aan loonwerkers, veehouders, akkerbouwers en aan de transportsector.
Boomkwekerij medewerker fulltime jaarrond
Veghel, Noord-Brabant
Het betreft een boomkwekerij in de regio.
(junior) manager arbeid in de glastuinbouw
Middenmeer, Noord-Holland
Het bedrijf teelt in modern ingerichte kassen diverse soorten tomaten. Door een uitstekende onderlinge samenwerking realiseren ze goede technische en financiële resultaten. Je krijgt in het bedrijf alle mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en wordt daarbij ondersteund door ervaren...
Grondwerker
Emmen, Drenthe
Het betreft hier een klein bedrijf actief in het grondverzet en bestratingen. Voor dit bedrijf zoek ik een grondwerker voor een periode van ten minste 10 weken. 
Tractorchauffeur
Meerssen, Limburg
Voor een familiebedrijf in de regio Maastricht zijn we op zoek naar een tractorchauffeur. Je werkt voor een servicegericht loonbedrijf met een brede klantenkring. Zowel overheden als het bedrijfsleven behoren tot de klantenkring.    
Zelfstandig allround hovenier
Venlo, Limburg
Voor een gerenommeerd hoveniersbedrijf in de omgeving Venlo zijn we op zoek naar een vakbekwaam, zelfstandig allround hovenier. Naast sterke inhoudelijke kwaliteiten ben je ook in staat om een team van 2 à 3 personen aan te sturen.
Voorman / voorvrouw kwekerij potplanten en perkplanten
Heythuysen, Limburg
Voor een moderne plantenkwekerij in Midden Limburg zijn we op zoek naar een actieve voorman / voorvrouw met de focus op de teelt maar die ook operationeel meedenkt en aanpakt. Men teelt zowel onder glas als in de volle grond en voert een breed assortiment. Ervaring in de (glas)teelt is...
Allround medewerker preibedrijf
Panningen, Limburg
Voor een vollegrondsgroentenbedrijf in de gemeente Peel en Maas zijn we op zoek naar een allround medewerker die meedenkt en zorgt voor een soepel operationeel proces. Je werkt zowel buiten als in de loods. Dit agrarisch familiebedrijf is gespecialiseerd in de teelt van prei het hele jaar...
Junior medewerker melkveehouderij stage leerling
Nij Beets, Friesland
Modern, groot melkveebedrijf in de regio Drachten.
Verkoopleider technisch agrarische artikelen
Drachten, Friesland
Technisch agrarische webshop. De basis van de verkoopactiviteiten en naamsbekendheid is gelegd. De komende jaren worden de activiteiten verder uitgebouwd.
Productspecialist agrarische artikelen
Drachten, Friesland
Technisch agrarische webshop. De basis van de verkoopactiviteiten en naamsbekendheid is gelegd. De komende jaren worden de activiteiten verder uitgebouwd.
Teeltmedewerker sierteelt / tuinbouw
Heerhugowaard, Noord-Holland
Ze kweken tuinplanten op via stekken en via weefselkweek. Op deze manier wordt een kwalitatief hoogstaand product afgeleverd. Het gaat om een groot assortiment tuinplanten voor alle seizoenen.
Medewerker commerciële binnendienst plantenteelt spin in het web
Tilburg, Noord-Brabant
Het betreft een bedrijf in de regio, periferie voor de plant en de bodem.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25