Zoek vacatures in jouw sector of branche

385 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Melker
Hoogeveen, Drenthe
Voor een melkveehouderij met 250 koeien, zijn wij op zoek naar een ervaren melker. 
Medewerker melkveehouderij
Tiendeveen, Drenthe
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een medewerker melkveehouderij voor een bedrijf met meer dan 200 melkkoeien. Wij zoeken een allround, fulltime medewerker met ervaring die graag werkt in teamverband.
Junior productieleider varkenshouderij Duitsland
Maagdenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
  Een toonaangevende Nederlandse ondernemer met een groot zeugenbedrijf, vleesvarkensbedrijf en aanverwante bedrijven in de regio Maagdenburg (deelstaat Saksen-Anhalt). Een familiebedrijf, met een uitstekende reputatie, een duidelijke visie, volop in ontwikkeling en...
Agrarisch medewerker varkensbedrijf
Heerenveen, Friesland
Modern varkensbedrijf in de regio Heerenveen. Prettige werkomgeving en fijne werksfeer waarbij de werkgever belang hecht aan persoonlijk benadering, aandacht en motivatie. Vanzelfsprekend - bij goed functioneren - een vaste aanstelling.
Leerling monteur mobiele werktuigen
Vlissingen, Zeeland
Dit bedrijf houdt zich bezig met de service, verhuur en verkoop van heftrucks, verreikers, hoogwerkers en reinigingsmachines.
Service monteur mobiele werktuigen
Terneuzen, Zeeland
Het bedrijf heeft meerdere vestigingen, maar de locatie van waaruit jij gaat werken is in Terneuzen. Van daaruit worden ook alle activiteiten aangestuurd voor de afdeling waar jij komt te werken. Alle activiteiten met betrekking tot de service, verhuur en verkoop van heftrucks,...
Monteur monteurs technische dienst
Kruiningen, Zeeland
Onze opdrachtgevers zijn diverse grote, modern glastuinbouwbedrijven, met passie voor hun vak en waar geen dag hetzelfde is.
Logistiek medewerker snijbloemen
Aalsmeer, Noord-Holland
Dit snijbloemen exportbedrijf bestaat al vele jaren. Het team is hecht en dagelijks bouwen zij de karren zo efficiënt mogelijk vol met snijbloemen. Je wordt goed ingewerkt en krijgt al snel de verantwoordelijkheid de bloemen te verpakken naar de wensen van de klant.  
Tractorchauffeur loonbedrijf gww
Aalsmeer, Noord-Holland
Voor een loonbedrijf gericht op GWW  zijn wij op zoek naar een ervaren tractor chauffeur / trekker chauffeur Met moderne machines levert dit bedrijf al jarenlang elke dag weer mooie projecten op.
Tractorchauffeur loonbedrijf groenonderhoud
Utrecht, Utrecht
Voor een loonbedrijf gericht op GWW/Infra en groenonderhoud zijn wij op zoek naar een ervaren tractor chauffeur / trekker chauffeur Met moderne machines levert dit bedrijf al jarenlang elke dag weer mooie projecten op.
Verkoopadviseur tuinspecialist
Aalsmeer, Noord-Holland
Het bedrijf is goed georganiseerd en staat bekend om zijn goede service en uitstekende produkten.
Voorman logistiek en verwerking fruit
Vianen, Utrecht
Het bedrijf verwerkt hard fruit en beschikt over moderne apparatuur van o.a Greefa, Aweta en Ulma voor het sorteren en verpakken. Door de professionele en innovatieve aanpak, heeft het bedrijf een uitstekende reputatie bij zowel toeleveranciers als afnemers.  De werksfeer is goed en er is...
Machinist mobiele kraan
Amersfoort, Utrecht
Dit loon en aannemingsbedrijf verricht werkzaamheden in zowel de landbouw als in GWW / Infra. Met ongeveer 30 collega's wordt gewerkt met moderne tractoren en machines. In de landbouw is het bedrijf vooral actief in de veehouderij. In het GWW / Infra vooral de cultuurtechniek en grondverzet.
Monteur landbouwmechanisatie
Haarlemmermeer, Noord-Holland
Voor een landbouwmechanisatiebedrijf in de regio Haarlemmermeer zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende monteur LMB.
Ervaren hovenier aanleg en onderhoud
Amstelveen, Noord-Holland
Onze relatie betreft een hoveniersbedrijf met klanten in het topsegment. Ter versterking van het team van acht medewerkers, zoeken wij een vakbekwaam hovenier. Het bedrijf stelt hoge eisen aan de uitvoering en oplevering van projecten om zo de klantentevredenheid op een...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26