Zoek vacatures in jouw sector of branche

364 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Voorman kwekerij aardbeien
Panningen, Limburg
Voor een aardbeienkwekerij in de regio Peel en Maas zoeken we een actieve Voorman die de verantwoordelijkheid draagt voor het totale operationele proces.   Je werkt met een kwaliteitsproduct in een enthousiast team. Naast de dagelijkse aansturing fungeer je ook als klankbord en...
Medewerker akkerbouw- en loonbedrijf
Venray, Limburg
Voor een akkerbouwbedrijf in de regio Venray zijn we op zoek naar een allround medewerker die alle voorkomende werkzaamheden verricht. Naast het eigen akkerbouwbedrijf werk je ook bij klanten in de regio.
Chauffeur tractor - dumper
Gulpen, Limburg
Voor een bedrijf in de regio Gulpen - Simpelveld zijn we op zoek naar een allround medewerker die van afwisseling houdt. Ervaring is een pré maar ook starters met aantoonbare aanleg nodigen we graag uit om te reageren.
Medewerker landschappelijk onderhoud en groenvoorziening
Geleen, Limburg
Voor een cultuurtechnisch bedrijf in de regio Geleen zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je werkt in een mooi bedrijf waar men flexibiliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel draagt.
Meewerkend voorman sierteelt onder glas
Helden, Limburg
Voor een familiebedrijf in de regio Peel en Maas zijn we op zoek naar een gedreven meewerkend voorman die houdt van afwisseling en graag het initiatief neemt. Je werkt in een fijn team waarin samenwerken en vertrouwen belangrijk zijn.
Allround medewerker - tractorchauffeur
Venlo, Limburg
Voor een loon- en akkerbouwbedrijf in de regio Venlo - Horst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor tractor en landbouwmachines. Het bedrijf kenmerkt zich door z'n platte, informele organisatie waar samenwerken voorop staat.
Medewerker loon- en grondverzet bedrijf
Koningslust, Limburg
Het betreft een bedrijf dat actief is in het agrarisch loonwerk, agrarisch transport en grondverzet. Betrouwbaarheid en werkplezier zijn belangrijke waarden waar men voor staat.
Allround medewerker hoveniersbedrijf
Heerlen, Limburg
Voor een gerenommeerd hoveniersbedrijf in de regio Parkstad zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker met twee rechterhanden met groene vingers.  
Monteur oogst- en landbouwmachines
Venray, Limburg
Voor een gerenommeerd bedrijf in de groenteteelt en -verwerking zijn we op zoek naar een monteur landbouwmechanisatie die graag werkt met en aan moderne machines en een informele werksfeer belangrijk vindt.
Diverse vacatures boomkwekerij en plantenkwekerij
Roermond, Limburg
Geef jouw groene talenten volop ruimte! Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Midden Limburg, zijn we op zoek naar vakmensen; allround medewerkers, teamleider en voorman  
Bijbaan in de agrarische sector planten of vee
Horssen, Gelderland
We zoeken voor meerdere bedrijven gemotiveerde mensen.  
Dierverzorger landbouwhuisdieren 13f
Cuijk, Noord-Brabant
Het betreft bedrijven in de regio.
Monteur agrarische sector
Elsendorp, Noord-Brabant
Het betreft een bedrijf in de agrarische sector in de regio.
Adviseur veevoeding rundveehouderij
Nijmegen, Gelderland
Het betreft een agrarisch aanverwant bedrijf dat o.a. veevoer levert aan onder andere de rundveehouderij. Het bedrijf is gevestigd in de regio.
Meewerkend voorman tuinbouwbedrijf met kennis van teelten
Deurne, Noord-Brabant
Het betreft een groot en modern tuinbouwbedrijf in de regio.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25