Vacature junior medewerker sierteelthandel

 

Solliciteer op junior medewerker sierteelthandel
 

Deel vacature 'junior medewerker sierteelthandel'

 

Regio

Aalsmeer, Noord-Holland

Uren per week

40 uur

Contract

Uitzicht op vast contract

Opleidingsniveau

VMBO/LBO, MBO

Datum

14-10-2021


Junior medewerker sierteelthandel

Ben jij een allrounder? Heb jij de mentaliteit van handen uit de mouwen steken en goed met klanten om kunnen gaan is wat je graag doet.

De functie is er speciaal voor diegene die het vak van handelaar willen leren. Je krijgt goede begeleiding van ervaren medewerkers.

 

Het betreft een relatief kleine organisatie dat zich richt op de import van decoratief groen en snijbloemen uit Zuid-Europa.
Het bedrijf heeft een zeer sterke positie ingenomen met vaste leveranciers en afnemers. Door er voor te zorgen dat er kwalitatief een zeer goed product en een uitstekende service wordt verleend, is er groei.

Jij mag daar als allrounder aan deelnemen.

 

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Om het vak goed te leren, ga je aan de slag in de logistiek. Tijdens het maken van orders ben je continu aan het leren met welke produkten je werkt en wat de kwaliteit is. Tijdens het verwerken van de orders, let je goed op. Elke klant moet als het ware een kadootje krijgen die jij gemaakt hebt. Je leert op deze manier al veel van het bedrijf kennen zoals welke leveranciers er zijn, alle produktnamen, kwaliteitscontrole en de klanten.

Gaandeweg zal je meer verantwoordelijkheden krijgen/nemen. Je spreekt met klanten, je doet je eerste verkopen, je pakt een stukje administratie op en wisselt informatie uit met je collega's en leveranciers. Voordat je nu denkt, dit is een kantoorfunctie. Dan heb je het mis. Het is flink aanpoten. In de hectiek van de handel heb je de telefoon bij je, je ontvangt karren met produkten, controleert aantallen en kwaliteit, en rent dan weer naar je buro omdat je een order van een klant moet verwerken. Samen met je andere collega's natuurlijk.

Hier word je opgeleid tot handelaar.

 

Wij vragen

  • Ben jij die allrounder?
  • Spreek je naast Engels misschien ook wat Italiaans of Spaans?
  • Ben je handig met de computer?
  • Heb jij de ambitie om handelaar te worden?

Dan nodig ik je uit om te reageren!

 

Wij bieden

Een uitstekende startersfunctie om uit te groeien tot een internationaal handelaar in bloemen en planten.

 

Contactinformatie

Stuur mij een app of reageer via de buttton. Ik neem dan contact met je op.


Solliciteer op junior medewerker sierteelthandel

Meer weten over deze vacature?

Wim Appelman

06 - 53 10 11 95

Email Wim »