Vacature heftruckchauffeur / voorman logistiek kwekerij kamerplantenkwekerij

 

Solliciteer op heftruckchauffeur / voorman logistiek kwekerij kamerplantenkwekerij
 
 

Regio

Bergschenhoek, Zuid-Holland

Uren per week

40 uur

Contract

Uitzicht op vast contract

Opleidingsniveau

VMBO/LBO, MBO

Datum

09-05-2022


Heftruckchauffeur / voorman logistiek kwekerij kamerplantenkwekerij

Ben jij snel van begrip, vind je het leuk om orders te verwerken en telefonisch aan te nemen tijdens het zelf meewerken in de hal, kas en op de heftruck, dan is dit jouw nieuwe baan !

 

Onze opdrachtgever betreft een familiebedrijf in de kamerplanten. Het bedrijf heeft kwaliteit en duurzaamheid hoog in 't vaandel is momenteel op zoek naar een gemotiveerde meewerkend voorman logistiek voor in de hal. Voel jij je thuis in een jong team, weet jij ten alle tijden een helikopterview te behouden en ben je niet bang om verantwoording te nemen? Dan is deze job wellicht passend voor jou!

 

Werkzaamheden

Als meewerkend voorman in de hal sta je midden tussen je collega's, werk je uitvoerend mee in de logistiek van de hal en de kas, en ben je daarnaast het aanspreekpunt. Tezamen met de verkoper en de meewerkend voorman in de kas vormen jullie een driehoek. Op een gemotiveerde manier weet jij je collega's aan te sturen en de verkooporders te verwerken en zorg je er uiteindelijk voor dat de klant het juiste product met de juiste verpakking en etiket en de juiste samenstelling op tijd ontvangt. Je hebt dan ook nauw contact met de verkopers en de planten sorteerders in de kas. Je controleert voortdurend of de verpakking correct is, het product op de juiste manier gelabeld is en er conform de pakbon wordt 'gehandeld'. In deze dynamische sector weet je continue het overzicht te houden en prioriteiten te stellen. 

 

Wij vragen

  • je bent zeer nauwkeurig, hebt oog voor detail
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • computervaardig (met name Excel en Word) (werken met SDF heeft een voorkeur)
  • enige jaren werkervaring  is een pré in een soortgelijke functie (verpakking / logistiek)
  • kennis van kamerplanten is een pré
  • heftruck kunnen rijden met een plantenvork
  • communicatief sterk en snel van begrip

 

Wij bieden

Een verantwoordelijke baan waar eigen initiatief enorm wordt gewaardeerd. Naast het harde werken is er ook zeker plaats en tijd voor humor. Voor het harde werken in deze vooruitstrevende organisatie ontvang je een marktconform salaris. Afhankelijk van de reisafstand staat daar een km vergoeding tegenover. 

 

Salarisindicatie bruto loon

Tussen € 11.00 en € 13.50 per uur.

 

Contactinformatie

Denk jij te passen in dit profiel en kunnen we op jou rekenen? Solliciteer dan met je up-to-date CV en motivatie via de buttons op deze pagina. 


Solliciteer op heftruckchauffeur / voorman logistiek kwekerij kamerplantenkwekerij

Meer weten over deze vacature?

Marcel van Leeuwen

06 - 53 56 53 90

Whatsapp Marcel »