Zoek vacatures in jouw sector of branche

336 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Allround medewerker melkveehouderij schotland
Assen, Drenthe
Voor een melkveebedrijf in het zuidwesten van Scholtand van ongeveer 300 melkkoeien en een klein 100 stuks jongvee, zijn we op zoek naar een algemeen medewerker. De melkveehouder is voornamelijk op zoek naar iemand die oog heeft voor koeien en hem niet alleen kan ondersteunen in het dagelijkse...
Agrarisch medewerker akkerbouwbedrijf met pootaardappelen
Lutjewinkel, Noord-Holland
Het bedrijf omvat 120 ha. De ondernemer teelt pootgoed, uien, tarwe, graszaad en suikerbieten.  Buiten het drukke groeiseizoen ben jij de enige medewerker naast de ondernemer. In de drukke tijden werken er ongeveer 5 mensen. Er is een modern machinepark en er wordt veel werkt met...
Meewerkend voorman / bedrijfsleider (of echtpaar)varkensbedrijf
Goes, Zeeland
Als medewerker / bedrijfsleider (echtpaar) kun je - mits je dat wilt - wonen in de vrijstaande woning op het bedrijf in de regio Zeeland.  Samenwerking en de goede zorg voor de dieren staat voorop in dit bedrijf. Aantoonbare ervaring in de varkenshouderij is een pré.
Allround medewerker melkveehouderij
Schagen, Noord-Holland
Dit moderne melkveehouderijbedrijf bij Schagen in Noord-Holland met rond de 400 melkkoeien zoekt jou als goede allrounder!    
Melker in Middenmeer
Middenmeer, Noord-Holland
Dit mooie melkveehouderij bedrijf met zo'n 200 melkkoeien wil graag ontlast worden bij het melken. Ze hebben de beschikking over een 20 stands binnenmelker.
Medewerker sierteeltbedrijf
Heerhugowaard, Noord-Holland
Dit mooie sierteelt bedrijf is actief in de teelt van plantenstekken en ze kweken verschillende soorten bloemen.
Medewerker maaiploeg / bosmaaier
Groningen, Groningen
Vakbekwaam hovenier aanleg
Winsum, Friesland
Wil jij als kundig hovenier in een fijn team samenwerken? Ben jij in de gelegenheid om dagelijks met een collega nieuwe projecten uit te voeren? Dan is dit jouw nieuwe volgende baan! Onze opdrachtgever zoekt voor zijn hoveniersbedrijf in de omgeving van Sneek een ervaren hovenier aanleg...
Bedrijfsleider teelt kwekerij aardbeien
Panningen, Limburg
Voor een aardbeienkwekerij in de regio Peel en Maas zoeken we een actieve bedrijfsleider die de verantwoordelijkheid draagt voor het totale teeltproces.   Je werkt met een kwaliteitsproduct in een enthousiast team. Naast de dagelijkse aansturing fungeer je ook als klankbord en...
Medewerker loonbedrijf en grondverzetbedrijf
Koningslust, Limburg
Het betreft een bedrijf dat actief is in het agrarisch loonwerk, agrarisch transport en grondverzet. Betrouwbaarheid en werkplezier zijn belangrijke waarden waar men voor staat.
Medewerker kwekerij tuinplanten
Roermond, Limburg
Voor een moderne containerkwekerij in Midden Limburg zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker die kwaliteit en secuur werken belangrijk vindt. Betrokkenheid, passie en samenwerking zijn termen die passen bij dit agrarisch bedrijf..
Zelfstandig allround hovenier
Venlo, Limburg
Voor een gerenommeerd hoveniersbedrijf in de omgeving Venlo zijn we op zoek naar een vakbekwaam, zelfstandig allround hovenier. Naast sterke inhoudelijke kwaliteiten ben je ook in staat om een team van 2 à 3 personen aan te sturen.
Allround medewerker kwekerij haagplanten
Helden, Limburg
Voor een haagplantenkwekerij in de omgeving Venlo – Helden zijn we op zoek naar een allround medewerker. De teelt is voornamelijk in de kas maar ook in containers buiten. Het bedrijf kenmerkt zich door zijn unieke teeltmethode en informele werksfeer.
Monteur landbouwmechanisatie
Nuth, Limburg
Het betreft een modern bedrijf in de landbouwmechanisatie met veelal regionale klanten. Goede service en kwaliteit staan voorop en er is veel aandacht voor goede werkomstandigheden.
Herdmanager melkveebedrijf (munchen d )
München, Duitsland
Onze opdrachtgever heeft een groot melkveebedrijf (> 1.500 mk) in de Duitse deelstaat Beieren. Ze hebben een goede melkproductie en het melkveebedrijf behaalt tevens goede technische resultaten. We zoeken voor onze opdrachtgever een allround medewerker of...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23