Vacature dierverzorger geitenbedrijf

 

Solliciteer op dierverzorger geitenbedrijf
 

Deel vacature 'dierverzorger geitenbedrijf'

 

Regio

Oijen, Noord-Brabant

Uren per week

16 - 24 uur

Contract

Uitzicht op vast contract

Opleidingsniveau

VMBO/LBO, MBO

Datum

25-06-2021


Dierverzorger geitenbedrijf

Voor een melkgeitenbedrijf regio Vinkel zijn wij op zoek naar een melker / allround medewerker m/v. op een geitenbedrijf. Op dit agrarisch bedrijf zijn fulltime / partime mogelijkheden. 
Het betreft een modern bedrijf dat voor enkele ochtenden / avonden in de week extra hulp zoekt, je begint de dag met de ochtend melking van de geiten op het bedrijf en afhankelijk van jouw wensen zijn er in overleg ook nog meer uren beschikbaar. Verzorging van de lammeren, instrooien en meehelpen met het lammerseizoen. Ook melk je 1 a 2 avonden in de week en 1x per weekend.

 

Het betreft een modern familie bedrijf met een gemiddelde bedrijfsomvang. Naast de melkgeiten zijn er ook lammeren aanwezig en wordt het ruwvoer hoofdzakelijk zelf gewonnen. 

 

Werkzaamheden

  • Enkele melkingen
  • Overige werkzaamheden 
  • Zowel fulltime als partime mogelijkheden

 

Wij vragen

Het zou erg fijn zijn dat je aantoonbare ervaring hebt met het werken met (agrarische) dieren. Jij bent namelijk degene die zich verantwoordelijk voelt dat de dieren op een goede manier worden gemolken en herkent tijdig opmerkelijke signalen bij de dieren. Je vindt het daarnaast fijn om zelfstandig op het bedrijf bezig te zijn en je hebt de intentie om dit werk voor een langere tijd te gaan doen. Heb je nog geen ervaring hierin, maar voel je je wel aangesproken dan horen we ook graag van je!

 

Wij bieden

  • Een fijne werkplek met zowel parttime als fulltime mogelijkheden 
  • Flexibel inplanbaar 
  • Prima salaris en reiskostenregeling conform CAO Dierhouderij
  • Prettige werkomstandigheden

 

Salarisindicatie bruto loon

Tussen € 10.75 en € 13.00 per uur.

 

Contactinformatie

Meer weten over deze vacature, bel me even op 06-39734830 of mail me even via jeen.smits@agriwerker.nl. Via onderstaande button kan je ook direct reageren op de vacature


Solliciteer op dierverzorger geitenbedrijf

Meer weten over deze vacature?

Jeen Smits

06 - 39 73 48 30

Email Jeen »