Vacature allround medewerker geitenhouderij

 

Solliciteer op allround medewerker geitenhouderij
 

Deel vacature 'allround medewerker geitenhouderij'

 

Regio

Lelystad, Flevoland

Uren per week

32 - 40 uur

Contract

Uitzicht op langdurig dienstverband

Opleidingsniveau

VMBO/LBO, MBO, HBO

Datum

13-05-2022


Allround medewerker geitenhouderij

Hallo vroege vogel…! Vind jij vroeg opstaan geen probleem? Heb jij een passie voor geiten en herken jij jezelf in de woorden: teamspeler, met plezier werken én aanpakker! Kortom…, voel jij je thuis tussen de melkgeiten, dan ga ik graag met je in gesprek over de vacature van allround medewerker geitenhouderij op een prachtig melkgeitenbedrijf in Lelystad.

 

Vanwege het vertrek van één van de medewerkers is een melkgeitenbedrijf in Lelystad op zoek naar een collega die met veel plezier met geiten werkt. Het familiebedrijf heeft vier vaste medewerkers en de ondernemers werken zelf ook mee. Op het moderne geitenbedrijf in Flevoland wordt duurzaam, secuur en gestructureerd gewerkt. De ondernemer zoekt dan ook een medewerker geitenhouderij die hygiënisch en netjes werkt.


Vanwege de grootte van het bedrijf werk je in teams. In een vroege dienst start je, samen met een collega, om 04.00 uur in de 72-stand buitenmelker. Je wisselt elkaar dan af met melken of voeren en instrooien. Na het melken ga je aan de slag met alle voorkomende werkzaamheden zoals het voeren, verzorging van de geiten, onderhoudsklussen etc.

Werk je in de middag, dan begin je rond 14.00 uur. Je pakt wat technische onderhoudsklussen op of je knipt bijvoorbeeld hoefjes. Jouw werkdag eindigt na het melken rond 19.00 uur. De weekplanning wordt ruim van te voren vastgesteld en bestaat uit ochtend- en middagdiensten. Eén keer per drie weken heb je  weekenddienst. Dan verzorg je alle vier de melkingen.

 

Werkzaamheden

Als allround medewerker geitenhouderij verzorg je alle voorkomende werkzaamheden in de stal. Jouw werkzaamheden bestaan uit het melken, voeren, instrooien en het helpen in de opfokstal. Je gaat werken met grote machines zoals shovels. Het is fijn als je al wat ervaring hebt en niet bang bent om op een shovel te rijden.

 • Dierverzorging en signaleren diergezondheid
 • Melken en voeren van de geiten
 • Instrooien van de boxen
 • Werkzaamheden in de opfokstal
 • Klein technisch onderhoud

 

Wij vragen

Als allround medewerker geitenhouderij werk je dagelijks met de dieren. Het is dan ook belangrijk dat je al ervaring hebt met het werken met dieren in een productieomgeving, bij voorkeur met koeien, geiten of schapen.

 • Je beschikt over een agrarische opleiding en/ of werkervaring
 • Je bent een echte aanpakker en fysiek fit
 • Je bent woonachtig in regio Flevoland en beschikt over eigen vervoer

 

Wij bieden

Een zelfstandige job als medewerker geitenhouderij / dierenverzorger bij een modern melkgeitenbedrijf in Lelystad met een duurzame bedrijfsvoering.

 • 36-urige werkweek
 • Duidelijk werkrooster met 1 x per 3 weken weekenddienst
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 / km
 • Opbouw pensioen
 • Wekelijkse uitbetaling van salaris en evt overuren en toeslaguren 
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei

Ben jij een ZZP'er en wil je niet in loondienst? Dan zijn er zeker ook mogelijkheden. De ondernemer staat open voor een ZZP constructie met vaste afspraken qua werkdagen en werktijden.

Heb ik nog steeds je aandacht? Blijkbaar ben jij de kandidaat waarmee ik graag in gesprek kom. Bel of app mij op 06 – 21 55 63 94.

 

Salarisindicatie bruto loon

Tussen € 11.16 en € 13.56 per uur, exclusief overuren.

 

Contactinformatie

Wil je meer weten over deze vacature of het bedrijf? Bel of app mij dan op 06 - 21 55 63 94 of stuur een e-mail naar anita@agriwerker.nl. Samen kunnen we bespreken of jouw wensen aansluiten bij deze functie en bedrijf.


Solliciteer op allround medewerker geitenhouderij

Meer weten over deze vacature?

Anita van der Maarl

06 - 21 55 63 94

Email Anita »