Zoek vacatures in jouw sector of branche

386 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Medewerker melkveebedrijf / voeren van het vee
Appingedam, Groningen
Onze opdrachtgever heeft een modern, net melkveebedrijf in de omgeving van Appingedam.
Toezichthouder constructiemanager bouw projecten
Eindhoven, Noord-Brabant
Bedrijf dat voornamelijk werkzaamheden heeft in de Randstad. Laat omvangrijke bouwprojecten uitvoeren door derden.  
Melker / medewerker melkveehouderij
Appingedam, Groningen
Onze opdrachtgever heeft een modern, net melkveebedrijf in de omgeving van Appingedam. De melkveehouder melkt 140 koeien, in een 2 x 12 zij - aan - zij melkstal. Een nieuwe melkstal, met beweegbare vloer en automatisch voersysteem. 
Monteur landbouwtechniek / mechanisatie
Zwaagdijk, Noord-Holland
Een vooraanstaand mechanisatiebedrijf met 70 medewerkers is op zoek naar jou ! Op de vestiging in Zwaagdijk zoekt men talent. Ze onderhouden, repareren en verkopen tractoren (groene kleur) en diverse soorten machines.
Auditor akkerbouw en (glas)tuinbouw
Hoorn, Noord-Holland
Het bedrijf  certificeert en contoleert bedrijven in o.a. de agrarische sector. Op dit moment is er een vacature voor een auditor / controleur in de akkerbouw, vollegrondsgroenten, tuinbouw en glastuinbouw in Noord en Zuid Holland.
Medewerker akkerbouwbedrijf
Wieringerwerf, Noord-Holland
Dit mooie agrarische bedrijf van meer dan 200 hectare kent als hoofdteelt pootaardappelen, maar daarnaast natuurlijk ook andere gewassen zoals witlof, suikerbieten en wintertarwe. Het uitgebreide machinepark zorgt er voor dat vrijwel alle werkzaamheden worden door hen zelf uitgevoerd. Het...
Medewerker akkerbouwbedrijf 350 ha in Duitsland
Viersen, Noordrijn-Westfalen, Duitsland
Op dit mooie akkerbouwbedrijf in Duitsland (bij Venlo over de grens) is ruimte voor een nieuwe medewerker die actief wordt in voornamelijk de teelt van aardappelen. Er worden frites aardappelen verbouwd. Daarnaast zaaiuien die men zelf schilt en een flinke oppervlakte rode bieten. Dit...
Allround medewerker mooi bloembollen bedrijf
't Zand, Noord-Holland
Dit jonge en moderne bedrijf teelt vooral lelies en tulpen op meerdere locaties in Nederland. Men richt zich in de teelt van de lelies op de exclusieve soorten voor de "bovenkant" van de markt. Ook in de tulpen teelt kiest men vaak voor niet alledaagse rassen. Men...
Medewerker kwekerij potplanten in de kassen
Pijnacker, Zuid-Holland
Dit is een jong en dynamische bedrijf, gespecialiseerd in de teelt van potplanten in de kassen Dit bedrijf is ook nog dringend op zoek naar een kandidaat met veel teeltkennis. Waardering van de medewerkers en het maken van topkwaliteit is de drive van dit bedrijf.
Allround hovenier en groenvoorziening
Hoek van Holland, Zuid-Holland
Een leuk hoveniersbedrijf met als werkgebied Zuid-Holland. Je werkt samen met gemotiveerde collega's die allemaal de focus hebben om een goed stukje werk af te leveren voor de vaste klanten.
Kraanmachinist en tractorchauffeur loonwerk
Zoetermeer, Zuid-Holland
Wij zoeken aanpakkers op het gebied en grondwerk en loonwerk en in de akkerbouw. We krijgen regelmatig aanvragen van bedrijven voor mooie klussen in Zuid-Holland. Als je beschikbaar bent solliciteer dan op deze vacature en dan stellen wij jou voor bij diverse bedrijven die machinisten...
Hovenier groenmedewerker en boomverzorger
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
Een bedrijf in de groenvoorziening in de omgeving van Leiden dat zich bezig houdt met: boomverzorging hoveniers werkzaamheden grasmaaien stratenmaker openbaar groen onderhoud (grasmaaien en vegen)
Agrarisch monsternemer
Wouwse Plantage, Noord-Brabant
Je komt te werken voor een bedrijf dat actief is in het nemen van grondmonsters, voornamelijk bij melkveehouders in West Brabant. In mindere mate worden ook kuilvoermonsters en watermonsters bij veehouderij - en tuinbouwbedrijven genomen.
Allround medewerker varkenshouderij
Nijkerk, Gelderland
Zie jij het als jouw uitdaging om de dagelijkse werkzaamheden rondom de varkens op dit bedrijf zelfstandig uit te voeren. Dan is deze vacature op dit familiebedrijf met vleesvarkens- en akkerbouwtak wellicht iets voor jou. De varkenshouderij heeft alle vleesvarkens op één...
Leidinggevende akkerbouw op gemengd bedrijf Duitsland
Dronten, Flevoland
Voor een groot gemengd bedrijf in de Duitse deelstaat Brandenburg zijn we op zoek naar een ervaren tractorchauffeur / trekkerchauffeur die graag ook de leiding neemt.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26