Zoek vacatures in jouw sector of branche

328 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Startende of ervaren akkerbouw medewerker
Wieringerwerf, Noord-Holland
Dit akkerbouwbedrijf in de Wieringermeer wil groeien met het pootgoedareaal. Uiteraard worden er ook andere gewassen geteeld zoals: suikerbieten, tarwe, witlof en uien. Ook vindt er productie van miniknollen plaats. Daarnaast start men met de teelt van tulpenbollen. Door deze groeiambitie is...
Agrarisch medewerker bloembollenteelt
Alkmaar, Noord-Holland
Dit innovatieve bedrijf teelt verschillende soorten bollen. Denk aan tulpen, narcissen, muscari en alliums en daarnaast op kleinere schaal ook gladiolen, eucomis en een nieuw gewas. Daarnaast zijn ze veel bezig met het verduurzamen van de teelten. Vanwege uitbreiding en nieuwe...
Allround medewerker op een mooi melkveebedrijf
Heiloo, Noord-Holland
Dit mooie melkveebedrijf is groeiende, op dit moment wordt er volop geïnvesteerd om het bedrijf up to date te maken met de nieuwste techniek. Er is daarom plaats voor een allround medewerker die naast de bedrijfsleider alle werkzaamheden kan uitvoeren!
Trekkerchauffeur bij bloembollenbedrijf
Breezand, Noord-Holland
Dit mooie bloembollenbedrijf in de Kop van Noord Holland is een succesvolle onderneming met 16 verschillende soorten bolgewassen en bijna 400 verschillende cultivars. Een nieuwe collega is van harte welkom om het team van bijna 10 mensen te versterken.
Medewerker broederij
Schaijk, Noord-Brabant
Onze opdrachtgever heeft een mooie, goedlopende en goed georganiseerde broederij en is op zoek naar een nieuwe fulltime medewerker.
Hovenier
Nijmegen, Gelderland
Onze opdrachtgever is een hoveniersbedrijf in de omgeving van Oosterhout GLD. Ze zijn op zoek naar een gemotiveerde hovenier voor het aanleggen van nieuwe tuinen.
Trainee/junior verkoper
Dodewaard, Gelderland
Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf in de boomteelt. Het bedrijf is zowel nationaal als internationaal actief. Ze zijn op zoek naar een verkoper die start als trainee/junior en de mogelijkheid krijgt om door te groeien binnen het bedrijf.
Adviseur akkerbouw (fulltime)
Zaltbommel, Gelderland
Onze opdrachtgever is een toeleverancier voor diverse teelten en tuinbouw. Voor de afdeling akkerbouw zijn ze op zoek naar een zelfstandig adviseur met als werkgebied Midden- en Zuid Nederland. Je zal binnen dit informele bedrijf verantwoordelijk zijn voor het adviseren en verkopen...
Medewerker omheiningen (tijdelijk)
Zetten, Gelderland
Onze opdrachtgever is een bedrijf die duurzame omheiningen plaatst in het gehele land. Voor de aankomende maanden zijn ze op zoek naar een medewerker die kan helpen met het plaatsen van deze omheiningen. Periode, aantal dagen en uren in overleg.
Administratieve duizendpoot
Beneden-Leeuwen, Gelderland
Onze opdrachtgever is een agrarisch aanverwant bedrijf. Ze zijn op zoek naar een administratieve duizendpoot die commerciële ondersteuning kan bieden op kantoor. En daarnaast ondersteuning kan bieden bij de logistieke werkzaamheden.
Allround medewerker chrysantenkwekerij
Zaltbommel, Gelderland
Voor een grote chrysantenkwekerij in de regio Zaltbommel zijn we op zoek naar een allround medewerker. 
Chauffeur agrarisch (internationaal)
Brakel, Gelderland
Onze opdrachtgever is een agrarisch bedrijf in de omgeving van Brakel. Ze zijn op zoek naar een chauffeur die agrarische producten gaat vervoeren naar Duitsland en Frankrijk.
Allround medewerker melkveehouderij
Veendam, Groningen
Dit moderne melkveehouderijbedrijf in de regio Veendam zoekt jou als goede allrounder! De nadruk ligt bij het werken met de koeien, diercontrole, voeren en natuurlijk ook melken.
Hovenier bbl
Stadskanaal, Groningen
Voor een hovenier in de regio Stadskanaal zoeken we een BBL leerling richting groen. 
Operator biogasinstallatie
Winschoten, Groningen
We zoeken een operator voor een bedrijf met een biogasinstallatie in de regio Winschoten. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22