Vacature uitnodiging oriëntatie gesprek

 

Solliciteer op uitnodiging oriëntatie gesprek
 
 

Regio

Obdam, Noord-Holland

Uren per week

32 - 40 uur

Contract

Uitzicht op vast contract

Opleidingsniveau

VMBO/LBO, MBO, HBO, Universiteit

Datum

23-05-2022


Uitnodiging oriëntatie gesprek

Ben jij één van de  mensen die niet helemaal tevreden is met zijn werk? Of overweeg je dat het tijd is voor een nieuwe stap? In dat geval ben je welkom voor een verkennend gesprek.

 

Als jij je ook vaak afvraagt of je wel op de juiste plek zit dan gaat er waarschijnlijk iets niet helemaal goed. Heb je er al over gesproken op je werk? Of heb je al de keuze gemaakt om en stap te zetten richting een nieuwe baan? Maar ben je toch nog zoekend naar wat die nieuwe functie moet zijn?
Als ervaren arbeidsbemiddelaar ga ik graag met je hierover in gesprek. Hierdoor kunnen we samen nagaan of er voor jou een mooie toekomst is in de agrarische sector.

 

Werkzaamheden

De werkzaamheden in het agrarische vakgebied zijn echt divers. Zowel uitvoerend met een praktische insteek, maar ook zaken als verkoop, leidinggeven, en kantoor.

Denk bijvoorbeeld aan de vakgebieden: plantenteelt, akkerbouw, bloembollen, vollegrondsgroenten, tuinbouw, glastuinbouw (bloemen of groenten), melkvee, geitenhouderij, toeleverend bedrijf, advies, verkoop enz.

 

Wij vragen

Nieuwsgierig geworden?

Dat is precies wat ik aan jou vraag; jij vertelt wie je bent en waar je blij van wordt. Ik kijk mee naar je cv en luister naar je wensen. Dan kan ik reageren en de verschillende mogelijkheden naast elkaar leggen.

 

Wij bieden

Ik bied je een onafhankelijk en vrijblijvend gesprek en bespreek graag je wensen voor een baan die beter bij je past. En als ik denk dat je in een andere functie of sector beter tot je recht komt dan bespreken we dit.

We hebben een groot netwerk van werkgevers in de land- en tuinbouw die we persoonlijk kennen.

 

Salarisindicatie bruto loon

Tussen € 2000.00 en € 4000.00 per maand.

 

Contactinformatie

Interesse? Je kunt me bellen of een app sturen. Bellen op nummer 0628157201. Mailen mag natuurlijk ook: franco.hamelink@agriwerker.nl

Over Agriwerker

Als je serieus werk wil maken van je agrarische loopbaan dan is Agriwerker je gesprekspartner:

1. breed aanbod;

2. regionaal werkende bemiddelaars;

3. persoonlijk contact om je te helpen aan de baan die je écht wilt.


 


Solliciteer op uitnodiging oriëntatie gesprek

Meer weten over deze vacature?

Franco Hamelink

06 - 28 15 72 01

Whatsapp Franco »