Zoek vacatures in jouw sector of branche

406 agrarische vacatures en agri banen

Bijbaan: melken van koeien of geiten avond of weekend
Schaijk, Noord-Brabant
Het betreft een melkveebedrijf in de regio.
Chauffeur (m-v)veetransport rundvee
Gemert, Noord-Brabant
Het betreft een transportbedrijf in de regio dat zich hoofdzakelijk richt op het vervoer van rundvee.
Pluimveeverzorger
Aalten, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een pluimveehouderij en is op zoek naar een geschikte pluimvee-verzorger.
Hovenier aanleg & onderhoud
Lichtenvoorde, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een mooi hoveniersbedrijf en we zijn hiervoor met spoed op zoek naar een (beginnend) medewerker die van aanpakken houdt. Als je geschikt bent kun je snel beginnen met de werkzaamheden.
Ervaren medewerker agrarisch loonwerk
Ruurlo, Gelderland
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een allround en ervaren medewerker agrarisch loonwerk. Het betreft hier een fulltime vacature. Je werkt gegarandeerd minimaal 38 uur per week op jaarbasis. We zijn op zoek naar een medewerker voor de lange termijn.  Momenteel heeft...
Meewerkend voorman sierteelt onder glas
Helden, Limburg
Voor een familiebedrijf in de regio Peel en Maas zijn we op zoek naar een gedreven meewerkend voorman die houdt van afwisseling en graag het initiatief neemt. Je werkt in een fijn team waarin samenwerken en vertrouwen belangrijk zijn.
Teeltspecialist kwekerij haagplanten
Venlo, Limburg
Voor een haagplantenkwekerij in de omgeving Venlo – Helden zijn we op zoek naar een teeltspecialist. De teelt is voornamelijk in de kas maar ook in containers buiten. Het bedrijf kenmerkt zich door zijn unieke teeltmethode en informele werksfeer.
Monteur landbouwmechanisatie
Nuth, Limburg
Het betreft een modern bedrijf in de landbouwmechanisatie met veelal regionale klanten. Goede service en kwaliteit staan voorop en er is veel aandacht voor goede werkomstandigheden.
Vertegenwoordiger landbouwmechanisatie
Roermond, Limburg
Voor een landbouwmechanisatiebedrijf zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger met gevoel voor relatie en commercie. Verkoopervaring is een pré maar ook minder ervaren kandidaten met commerciële aanleg en motivatie nodigen we uit om te reageren.
Machinist hoveniersbedrijf
Venlo, Limburg
Een toonaangevend hoveniersbedrijf in de omgeving Venlo is op zoek naar een ervaren machinist groen. Het betreft zowel aanleg als onderhoud.
Vrachtwagen- en tractorchauffeur kwekerij pot en perkplanten
Heythuysen, Limburg
Voor een moderne plantenkwekerij in Midden Limburg komen we graag in contact met een allround chauffeur die zowel op de vrachtwagen als op de tractor uit de voeten kan. Op deze kwekerij teelt men zowel onder glas als in de volle grond en men voert een breed assortiment. Jouw focus ligt...
Allround medewerker vollegrondsgroentebedrijf
Roermond, Limburg
Voor een agrarisch bedrijf in de regio Roermond zijn we op zoek naar een allround medewerker, die goed in een team werkt maar ook zijn eigen rol kan pakken. Het hele proces van telen, verwerken en verpakken wordt in eigen beheer uitgevoerd.  
Bijbaan in de agrarische sector bloemen
Boekel, Noord-Brabant
We zoeken voor meerdere bedrijven gemotiveerde mensen.  
Boomkwekerij medewerker fulltime jaarrond
Veghel, Noord-Brabant
Het betreft een boomkwekerij in de regio.
Meerdere vacatures varkenshouderij Oost-brabant
Uden, Noord-Brabant
De ondernemers waarvoor wij zoeken hebben moderne bedrijven die de kwaliteiten van vakkundige medewerkers waarderen en willen inzetten in hun bedrijven.