Zoek vacatures in jouw sector of branche

397 agrarische vacatures en agri banen

Chauffeur bietencampagne
Bedum, Groningen
Voor Groningen zijn wij op zoek naar chauffeurs voor in de bietencampagne.  Het gaat om tijdelijk werk vanaf september 2019 tot medio januari 2020.
Procesoperator a
Delfzijl, Groningen
Onze opdrachtgever in de omgeving van Delfzijl is actief in de chemische industrie. Wij zoeken voor hen naar een operator die zelfstandig kan werken. 
Medewerker teelt bloembollen in flevoland (direct vast contract)
Andijk, Noord-Holland
Dit moderne agrarische bloembollenbedrijf is gevestigd in Andijk en mag gerekend worden tot 1 van de beste in Noord Holland. Er wordt ongeveer 80 ha tulpen geteeld in Flevoland. Deze worden gebroeid in Noord Holland. Dit bedrijf kenmerkt zich door geen personeelsverloop. Medewerkers krijgen...
(junior) teeltmedewerker in de sierteelt
Andijk, Noord-Holland
Dit mooie sierteeltbedrijf teelt diverse soorten zoals zonnebloemen in pot, cyclamen, hortensia's en ranonkels. Het jonge team zet volledig de schouders eronder, maar kan dit natuurlijk niet alleen. Vanwege de groei is uitbreiding wenselijk in de teelt werkzaamheden.
Vakbekwaam allround hovenier projectleider teamleider
Veldhoven, Noord-Brabant
Accountmanager landbouwmechanisatie Canada
Calgary, Alberta, Canada
Dit jonge bedrijf van een Nederlandse eigenaar is gespecialiseerd in landbouwmechanisatie in het zuiden van de staat Alberta in Canada. Door de groei van het bedrijf zijn ze op zoek naar een accountmanager. Het bedrijf is relatief klein en daarom is het belangrijk dat je breed...
Herdmanager / bedrijfsleider melkveebedrijf
Leipzig, Duitsland
Op dit bedrijf is een akkerbouw en een melkveetak aanwezig op ongeveer 3000 hectare wordt het eigen voer gewonnen en het jongvee valt ook onder de verantwoordelijkheid van de herdmanager.
Agrarisch medewerker varkenshouderij
Odoorn, Drenthe
Voor een varkenshouder in de regio Borger- Odoorn zoeken we een vakantiemedewerker. Je werkt in een klein team en je ondersteunt de collega's bij de werkzaamheden.
Kraanmachinist mobiel en of mini
Emmen, Drenthe
Voor een opdrachtgever in de buurt van Emmen ben ik op zoek naar een ervaren kraanmachinist.
Aanpakkers grondwerkers bosmaaiers schoffelaars
Hoogeveen, Drenthe
Wij zoeken voor onze opdrachtgevers aanpakkers, boonzaaier, mensen die kunnen schoffelen en grondwerkers.
Melkers loonwerkers monteurs en chauffeurs
Sneek, Friesland
Voor onze opdrachtgevers in de landbouw en tuinbouw, zijn we op zoek naar flexibel inzetbare kandidaten, met een afgeronde VMBO, MBO of HBO opleiding in de agrarische sector. 
Medewerker geitenbedrijf
Ambt Delden, Overijssel
Een groot melkgeitenbedrijf met een jong team.
Inpakker potplanten kwekerij (parttime 3 tot 5 dagen per week )
Bergschenhoek, Zuid-Holland
Moderne potplanten kweker met topkwaliteit planten. Leuk team van medewerkers. Jouw werkplek wordt in de verzend hal waar alle orders voor de tuincentrums worden klaargemaakt.
Manager arbeid groente kwekerij
Westland, Zuid-Holland
Prachtige moderne tomatenkwekerij met meerdere locaties. Deze kwekerij is erg gehecht aan goed en betrokken personeel met duidelijke richtlijnen en een positieve instelling. Kwaliteit en service vinden ze erg belangrijk.
Assistent werkplaatschef land tuin en park machines
Hazerswoude-Rijndijk, Zuid-Holland
Verkopen en onderhouden A-merken van landbouw-, tuin- en parkmachines en tractoren. Een professionele organisatie met een zeer hoge scoren van klanttevredenheid. De sfeer is informeel en de medewerkers zijn klantgericht en trots op de merken. Als assistent werkplaatschef ondersteun je deze...