Zoek vacatures in jouw sector of branche

353 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Allround medewerker hoveniersbedrijf (m/v)
Veldhoven, Noord-Brabant
Voor een nog klein en betrekkelijk jong hoveniersbedrijf in de omgeving van Veldhoven ben ik op zoek naar een enthousiaste medewerker met veel passie en plezier voor de aanleg van nieuwe tuinen.
Medewerker verwerking groente / heftruckchauffeur
Sint Maarten, Noord-Holland
Een flink bedrijf met 150 hectare teelt van vollegrondsgroenten. De verwerking van de groenten gebeurd op het eigen erf. Hier kun je volop aan de slag als ervaren heftruckchauffeur!
Junior verkoper snijbloemen
Aalsmeer, Noord-Holland
Voor een vooraanstaande producent van boeketten en arrangementen in Aalsmeer zijn wij op zoek naar een                                                     ...
Medewerker onderhoud van het landschap
Kockengen, Utrecht
Het bedrijf heeft een goede reputatie als het gaat om onderhoud van watergangen en natuurgebieden. De mensen die er werken zijn stuk voor stuk mannen die er voor gaan en zich door niets en niemand uit het veld laten slaan. Ze werken met goede machines en handgereedschappen. Het bedrijf wordt vaak...
Uitvoerder groenvoorziening
Utrecht, Utrecht
Onze opdrachtgever is actief in de groenvoorziening in centraal Nederland. Wegens uitbreiding van de activiteiten en de groei van het bedrijf, zijn wij op zoek naar een uitvoerder in de groenvoorziening.
Machinist mobiele kraan
Aalsmeer, Noord-Holland
Voor onze opdrachtgever in het grondverzet in de regio Aalsmeer zijn wij op zoek naar een allround machinist mobiele kraan.
Operator biogasinstallatie
Tubbergen, Overijssel
Voor een relatie in Twente zijn wij op zoek naar operator voor de biogasinstallatie. De biogasinstallatie is onderdeel van een groot agrarisch bedrijf. 
Allround medewerker pluimveehouderij
Weert, Limburg
Voor een bedrijf in de regio Weert zijn we op zoek naar een zelfstandige, allround medewerker. Ervaring in de pluimveehouderij is meegenomen maar heb je aanleg en motivatie om dit te leren dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren. Parttime werken is ook bespreekbaar.
Allround medewerker loonbedrijf
Horst, Limburg
Kenmerkend voor dit bedrijf is de innovatieve, marktgerichte aanpak waarbij kwaliteit voorop staat. Men hecht veel waarde aan een plezierige werkomgeving en samenwerking.
Agrarisch monteur en/of tractorchauffeur
Terneuzen, Zeeland
Dynamisch bedrijf dat actief is in de agrarische sector en biogasproductie.
Agrarisch mestmonsternemer
Middelharnis, Zuid-Holland
Voor een professioneel, landelijk opererend bedrijf met prima voorwaarden en interne opleidingen, zoeken we een geschikte kandidaat voor het nemen van mestmonsters.
Melkveebedrijf agrarisch medewerker
Heerenveen, Friesland
Modern melkveebedrijf in de regio Wolvega.
Teeltspecialist tomaten
Mecklenburg-Vorpommern, Duitsland
Onze opdrachtgever is een veelzijdig, bloeiend en innoverend bedrijf, dat gevestigd is in Mecklenburg-Vorpommern en houdt zich bezig met de productie en vermarkting van onder andere tomaten. Een familiebedrijf met een gezonde ondernemingsgeest. Naast de 5 ha kassen en folietunnels...
Verkoper sierbestrating
Aalsmeer, Noord-Holland
Het bedrijf is goed georganiseerd en staat bekend om zijn goede service en uitstekende produkten.
Chauffeur knijperauto autolaadkraan
Uithoorn, Noord-Holland
Onze relatie betreft een loonbedrijf in de regio ten zuiden van Amsterdam. Het bedrijf is op zoek naar een klantgerichte vrachtwagenchauffeur met ervaring op de knijperauto / autolaadkraan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24