Zoek vacatures in jouw sector of branche

372 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Vakbekwaam hovenier
Marum, Groningen
Onze opdrachtgever heeft een hoveniersbedrijf in het Westerkwartier (Groningen). Het is een bedrijf van jonge, enthousiaste ondernemers, dat in de loop der jaren een goede reputatie heeft opgebouwd.  Momenteel wordt er gewerkt met een team van 8 gemotiveerde hoveniers. In verband met...
Monteur landbouwmechanisatie
Eelde, Drenthe
Vertegenwoordiger park- en tuinmachines
Assen, Drenthe
Onze opdrachtgever in de omgeving van Assen is al jaren lang toonaangevend in de import, advies, verkoop en service van tuinmachines en heeft meerdere vestigingen in Nederland. Het bedrijf is importeur/agent van gerenommeerde tuin- en parkmachines. Voor de regio Noord-Nederland zijn...
Tractorchauffeur jaarrond loonwerk landbouw en boomteelt
Tilburg, Noord-Brabant
Het betreft bedrijven die met name actief zijn in het loonwerk in de regio.
Monteur melkstallen en melkwinningstechniek
Boxtel, Noord-Brabant
Het betreft een bedrijf dat zich richt op de melkwinning. Op het bedrijf is ruimte voor een monteur melkstallen en automatische melksystemen.
Commercieel buitendienst medewerker loonwerk/transport/agrarisch
Oss, Noord-Brabant
Het betreft een bedrijf in de regio dat zich bezig houdt met de service en verkoop aan loonwerkers, veehouders, akkerbouwers en aan de transportsector.
Monteur innovatief en reislustig agrarisch
Tilburg, Noord-Brabant
Het betreft een internationaal bedrijf dat vol innovaties zit. De doelgroep is de agrarische sector, vooral veehouderij.
Landbouwmechanisatie vertegenwoordiger
Helmond, Noord-Brabant
Voor een bedrijf in de regio zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger / accountmanager mechanisatie.
Junior teeltadviseur technisch / commercieel
Tilburg, Noord-Brabant
Het betreft een bedrijf dat actief is in advisering en het leveren van diensten en producten in de akkerbouw en veehouderij in de regio.
Allround medewerker loonbedrijf
Meerssen, Limburg
Voor een familiebedrijf in de regio Maastricht zijn we op zoek naar een allround medewerker die niet voor één gat te vangen is. Je werkt voor een servicegericht loonbedrijf met een brede klantenkring. Zowel overheden als het bedrijfsleven behoren tot deze...
Monteur oogst- en landbouwmachines
Venray, Limburg
Voor een gerenommeerd bedrijf in de groenteteelt en -verwerking zijn we op zoek naar een monteur landbouwmechanisatie die graag werkt met en aan moderne machines en een informele werksfeer belangrijk vindt.
Allround medewerker loonbedrijf
Horst, Limburg
Kenmerkend voor dit bedrijf is de innovatieve, marktgerichte aanpak waarbij kwaliteit voorop staat. Men hecht veel waarde aan een plezierige werkomgeving en samenwerking.
Zelfstandig allround hovenier
Venlo, Limburg
Voor een gerenommeerd hoveniersbedrijf in de omgeving Venlo zijn we op zoek naar een vakbekwaam, zelfstandig allround hovenier. Naast sterke inhoudelijke kwaliteiten ben je ook in staat om een team van 2 à 3 personen aan te sturen.
Medewerker kwekerij tuinplanten in de kas
Bleiswijk, Zuid-Holland
Dit mooie, grote bedrijf heeft 6 ha. kassen met een topkwaliteit aan sierheesters in potten. Waardering van de medewerkers en het maken van topkwaliteit is de drive van dit bedrijf.
Boxmedewerker voor bloemen en planten
Honselersdijk, Zuid-Holland
Een kleine groothandel in bloemen en planten met export aan bloemenwinkels in België en Frankrijk. Een collegiaal team van 3 vaste krachten en enkele oproepkrachten die veel plezier in hun werk hebben. Dagelijks worden planten en bloemen ingekocht voor de klanten en de...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25