Zoek vacatures in jouw sector of branche

355 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Monteur landbouwmechanisatie
Eelde, Drenthe
Ochtend melker m/v
Garmerwolde, Groningen
Onze opdrachtgever heeft een melkveebedrijf met 125 melkkoeien in de omgeving van Ten Boer. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde melker die de ochtendmelkingen op dinsdag en vrijdag voor zijn of haar rekening neemt. In overleg met opdrachtgever kun je eventueel na het melken...
Agrarisch commercieel medewerker buitendienst
Sneek, Friesland
Onze opdrachtgever is een commercieel bedrijf in de agrarische sector. Het bedrijf opereert landelijk en is actief in duurzame zonne energie. De klanten zijn agrarische ondernemers zoals veehouders, akkerbouwers, pluimveehouders en loonbedrijven.
Grondwerker jaarrond
Balk, Friesland
Voor dit bedrijf in de agrarische sector zijn wij op zoek naar jou!  Ben jij grondwerker en toe aan een nieuwe uitdaging? Informeer dan naar de mogelijkheden!
Melker geitenbedrijf
Renswoude, Utrecht
Voor een melkgeitenbedrijf zoeken we een melker. Dagelijks wordt er 2 x gemelkt. Om 5.00 uur en 16.00 uur. Per melkbeurt ben je circa 2,5 uur bezig.  Exacte inzet in overleg. Met name ook wordt beschikbaarheid in de middag en op zaterdag af en toe gevraagd.
Commercieel administratief medewerker binnendienst potplantenkwekerij
Utrecht, Utrecht
Voor een moderne innoverende kwekerij in de regio Utrecht zoeken we een commercieel administratief medewerker binnendienst. Het bedrijf produceert groene matten en heeft nationaal en internationaal klanten.
Fulltime medewerker loon- en grondverzetbedrijf
Voorthuizen, Gelderland
Voor een loonbedrijf in de buurt van Putten zijn we op zoek naar een allround medewerker. Het bedrijf verricht diverse soorten loonwerk met name in de regio, met name in de GWW/infra.
Herdmanager melkveehouderijbedrijf
Luxemburg, Luxemburg, Luxemburg
Voor een melkveebedrijf in Luxemburg, zijn we op zoek naar een herdmanager. Er worden in totaal rond de 500 koeien gemolken met bijbehorend jongvee.  De eigenaar heeft op afstand nog een melkveebedrijf waarop een Nederlandse herdmanager actief is.
Tractorchauffeur gemengd bedrijf Duitsland
Brandenburg, Duitsland
Voor een groot gemengd bedrijf in de Duitse deelstaat Brandenburg zijn we op zoek naar een ervaren tractorchauffeur / trekkerchauffeur. 
Allround oogst en teeltmedewerker cultuurgewas
Weert, Limburg
Voor een bedrijf in de omgeving Roermond / Weert zijn we op zoek naar een allround teeltmedewerker met gevoel voor machines. Dit bedrijf is onderscheidend in de sector en gaat voor de hoogste kwaliteit.
Medewerker varkenshouderij
Nieuweroord, Drenthe
Voor een moderne varkenshouderij in de omgeving van Hoogeveen zijn we op zoek naar een enthousiaste en flexibele medewerker die het vak wil leren.  Je komt te werken in een team, die er samen voor gaan om zo goed mogelijke resultaten te behalen.
Medewerker varkenshouderij
Dedemsvaart, Overijssel
Onze opdrachtgever is een varkenshouderij in de omgeving van Dedemsvaart.
Varkensverzorger
Dalfsen, Overijssel
Een modern fokvarkens bedrijf in Dalfsen zoekt een:  Een fulltime medewerker me voor het bedrijf met 1600 zeugen en 2600 opfok/ vleesvarkens. Voorzien in eigen aanfok, voer en energie.
Administratief medewerker op een loonwerkbedrijf
Heino, Overijssel
Voor een groot modern loon- & grondverzet bedrijf in de omgeving van Heino zijn we op zoek naar een ervaren administratief medewerker.
Medewerker schapenhouderij
Termunten, Groningen
Voor een bedrijf in de regio Termunten zoeken we een medewerker schapenhouderij. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24