Zoek vacatures in jouw sector of branche

402 agrarische vacatures en agri banen

Melktransport chauffeur
Dalfsen, Overijssel
Wij zijn op zoek naar een CE Chauffeur (RMO) voor het ophalen van melk bij de boer naar de zuivelverwerkers.  Je bent flexibel inzetbaar, je bent bereid om in de nacht of het weekend te werken.   
Medewerker varkenshouderij
Raalte, Overijssel
Onze opdrachtgever is een varkenshouderij in de omgeving van Raalte. 1450 zeugen en 500 vleesvarkens op een 2e locatie.  
Monteur landbouwmechanisatie
Franeker, Friesland
Voor een gerenommeerd landbouwmechanisatiebedrijf in de regio Franeker zoeken wij een: Monteur Landbouwmechanisatie
Agrarisch medewerker melkveebedrijf
Dokkum, Friesland
Voor een opdrachtgever in de regio Dokkum zijn wij op zoek naar een algemeen medewerker voor een melkveebedrijf. Betreft een groot en modern melkveebedrijf. 
Vrachtwagenchauffeur rmo melktransport agrarisch
Wolvega, Friesland
Het betreft gerenommeerde transportbedrijven met structurele werkzaamheden over lange perioden. 
Verkoopondersteuner binnendienst boomkwekerij
Venlo, Limburg
Voor een modern agrarisch handelsbedrijf en boomkwekerij in de regio Venlo zijn we zoek naar een allround verkoopondersteuner met enige kennis van de boomkwekerij.
Allround medewerker hoveniersbedrijf
Heerlen, Limburg
Voor een gerenommeerd hoveniersbedrijf in de regio Parkstad zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker met twee rechterhanden met groene vingers.  
Monteur landbouwmechanisatie
Panningen, Limburg
Het betreft een modern bedrijf in de landbouwmechanisatie met veelal regionale klanten. Goede service en kwaliteit staan voorop en er is veel aandacht voor goede werkomstandigheden.
Agrarisch verkoper regio limburg
Roermond, Limburg
Onze opdrachtgever is een producent en leverancier van onderhoudsproducten gericht op het zakelijk segment met een focus op de agrarische markt. Voor de verkoopafdeling zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten. Na het volgen van een interne opleiding waar ook...
Chauffeur agrarische sector
Horst, Limburg
Voor diverse bedrijven in de regio zijn we op zoek naar chauffeurs die zich thuis voelen in de agrarische- en GWW sector. Mogelijkheden voor zowel fulltime als parttime functies.  
Productieleider varkenshouderij schweinehaltung Duitsland
Maagdenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
  Onze opdrachtgever is een toonaangevende Nederlandse ondernemer met een groot zeugenbedrijf en vleesvarkensbedrijf en aanverwante bedrijven in de regio Maagdenburg, in de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt. Dit betreft een familiebedrijf met een uitstekende reputatie, een duidelijke visie...
Tractorchauffeur loonwerk
Dokkum, Friesland
Agrarisch loonbedrijf regio Dokkum.
Verkoop medewerker binnendienst slavische landen
Naaldwijk, Zuid-Holland
Dit bedrijf is toonaangevend handelsbedrijf in de handel van tuin en kamerplanten Ze leveren aan de Groothandel, Tuincentra, Bouwmarkten en Supermarkten door heel Europa Dagelijks wordt er een nieuw breed nieuw sortiment samengesteld van alle kwekers uit nederland om hun klanten zo goed...
Agrarisch chauffeur be
Andelst, Gelderland
Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf in de boomteelt. Het bedrijf is zowel nationaal als internationaal actief. Ze zijn op zoek naar een chauffeur BE die karren met planten kan vervoeren tussen de teeltlocaties in Gelderland. Daarnaast help je mee in de teelt.
Medewerker pluimvee
Stadskanaal, Groningen
Voor een pluimveehouder in de regio Stadskanaal zoeken we een allround medewerker pluimvee.