Zoek vacatures in jouw sector of branche

376 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Hovenier / voorman / grondwerker in de groenvoorziening
Groningen, Groningen
Voor aankomend seizoen is Agriwerker voor diverse opdrachtgevers op zoek naar vakmensen en specialisten in het groen. Vakbekwaam hovenier Assistent hovenier Meewerkend voorman Uitvoerder Boomverzorger Grondwerker
Allround medewerker hoveniersbedrijf
Heerlen, Limburg
Voor een gerenommeerd hoveniersbedrijf in de regio Parkstad zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker met twee rechterhanden met groene vingers.  
Monteur landbouwmechanisatie
Panningen, Limburg
Het betreft een modern bedrijf in de landbouwmechanisatie met veelal regionale klanten. Goede service en kwaliteit staan voorop en er is veel aandacht voor goede werkomstandigheden.
Agrarisch verkoper regio limburg
Roermond, Limburg
Onze opdrachtgever is een producent en leverancier van onderhoudsproducten gericht op het zakelijk segment met een focus op de agrarische markt. Voor de verkoopafdeling zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten. Na het volgen van een interne opleiding waar ook...
Agrarisch medewerker melkveebedrijf
Donkerbroek, Friesland
Dit betreft een melkveebedrijf in de regio Donkerbroek. 
Tractorchauffeur / mestmixer
Assen, Drenthe
Onze opdrachtgever heeft een loonbedrijf, gespecialiseerd in akkerbouw. Daarnaast houden zij zich bezig met het transport, de handel en het uitrijden van organische mest.
Vrachtwagenchauffeur mesttransport
Assen, Drenthe
Voor een loon-, transport-, en grondverzetbedrijf in de omgeving van Assen is Agriwerker op zoek naar een chauffeur mesttransport. Een zelfstandige functie in een leuk team. 
Accountmanager landbouwmechanisatie Canada
Calgary, Alberta, Canada
Dit jonge bedrijf van een Nederlandse eigenaar is gespecialiseerd in landbouwmechanisatie in het zuiden van de staat Alberta in Canada. Door de groei van het bedrijf zijn ze op zoek naar een accountmanager. Het bedrijf is relatief klein en daarom is het belangrijk dat je breed...
Allround medewerker varkenshouderij
Borger, Drenthe
Voor een varkenshouder in de regio Borger/ Emmen zoeken we een allround medewerker varkenshouderij. Het team bestaat uit twee vakkundige personen. De sfeer is collegiaal.  
Medewerker melkveehouderij
Midwolda, Groningen
Voor een melkveehouder in de regio Midwolda zoeken we een algemeen medewerker melkveehouderij.
Allrounder akkerbouw met doorgroeimogelijkheid tot bedrijfsleider
Ter Apel, Groningen
Voor een akkerbouwer in de regio Ter Apel zoeken wij een allround medewerker akkerbouw. 
Allround medewerker wasserij (tijdelijk)
Brunssum, Limburg
Voor een paardendekenwasserij in de regio Brunssum zoeken we een tijdelijke medewerker.  De werkzaamheden beginnen eind maart. 
Tractor chauffeur bij bloembollenbedrijf
Breezand, Noord-Holland
Dit mooie bloembollenbedrijf in de Kop van Noord Holland is een succesvolle onderneming met 16 verschillende soorten bolgewassen en bijna 400 verschillende cultivars. Een nieuwe collega is van harte welkom om het team van bijna 10 mensen te versterken.
Hovenier aanleg & onderhoud
Lichtenvoorde, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een mooi hoveniersbedrijf in de regio rondom Lichtenvoorde. We zijn hiervoor met spoed op zoek naar een (beginnend) medewerker die van aanpakken houdt. Als je geschikt bent kun je snel beginnen met de werkzaamheden.
Hovenier aanleg & onderhoud
Zutphen, Gelderland
Onze opdrachtgever zoekt voor zijn hoveniersbedrijf in de omgeving van Zutphen-Apeldoorn een ervaren hovenier met BE rijbewijs.  Onze opdrachtgever heeft veel opdrachten en is daarom per direct op zoek naar een ervaren hovenier voor aanleg- en onderhoudswerkzaamheden.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26