Vacature agrarische medewerker veehouderij - buitenland

 

Solliciteer op agrarische medewerker veehouderij - buitenland
 

Deel vacature 'agrarische medewerker veehouderij - buitenland'

 

Regio

Dronten, Flevoland

Uren per week

40 uur

Contract

Direct in dienst bij opdrachtgever

Opleidingsniveau

VMBO/LBO, MBO, HBO

Datum

16-06-2021


Agrarische medewerker veehouderij - buitenland

Heb jij ervaring in de agrarische sector en onderzoek jij de mogelijkheden om in het buitenland te gaan wonen en werken? Agriwerker heeft veel contact met – van oorsprong Nederlandse - agrarische ondernemers in het buitenland en heeft mooie uitdagingen voor allround medewerkers tot ervaren bedrijfsleiders in de veehouderij.


Ben jij zelfstandig, net klaar met je opleiding én wil jij voor een langere periode werkervaring op doen in Duitsland, Denemarken, Zweden of Frankrijk? Of heb je al reeds jarenlange ervaring als bedrijfsleider of herdmanager maar wil je je graag op een andere locatie in Europa vestigen? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op. 

 

Onze opdrachtgevers hebben een Nederlandse achtergrond en zoeken agrarische vakmensen met de Nederlandse mentaliteit en kennis & ervaring. We hebben momenteel kansen voor agrarische medewerkers in de melkveehouderij, melkgeitenhouderij en varkenshouderij. Denk hierbij aan vacatures voor allround medewerker op een middelgrote melkveehouderij tot herdmanager op een melkveebedrijf van 2000 koeien. Mooie kansen als (assistent) bedrijfsleider in de varkenshouderij. Daarnaast zijn er vacatures voor trekkerchauffeurs / tractor chauffeurs op gemengde bedrijven in het buitenland.

 

Werkzaamheden

Je werkt, veelal samen met de ondernemer en andere medewerkers, fulltime mee op het bedrijf. We hebben mogelijkheden voor iedere stap in jouw carrière:

 • Trekker chauffeur / tractor chauffeur
 • Allround medewerker
 • Assistent bedrijfsleider
 • Bedrijfsleider
 • Herdmanager

 

Wij vragen

Enthousiaste Nederlandse vakmensen die zich graag willen vestigen in het buitenland.

 • Je hebt een agrarische achtergrond en/of opleiding (bij voorkeur MAS- of HAS-diploma)
 • Je hebt de intentie om voor langere periode in het buitenland te wonen en werken
 • Je bent zelfstandig en hebt aantoonbare agrarische werkervaring
 • Je kunt je (goed) verstaanbaar maken in de taal van het land

 

Wij bieden

Diverse uitdagende banen in de melkveehouderij, melkgeitenhouderij, varkenshouderij in Duitsland, Denemarken, Zweden en Frankrijk. Daarnaast hebben we mogelijkheden voor trekkerchauffeurs / tractor chauffeurs op gemengde bedrijven in Duitsland. Wij helpen je graag met het vinden van een passende agrarische baan in het buitenland.

 • Woonruimte wordt (in overleg) geregeld
 • De intentie voor een langdurig dienstverband

Laat mij weten waar jouw uitdaging voor de komende jaren ligt, dan kijken we samen naar de mogelijkheden in het buitenland. 

 

Contactinformatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou in het buitenland? Ik kom graag met je in contact. Ik ben telefonisch of per app bereikbaar op 06 – 21 55 63 94. Mailen kan naar anita@agriwerker.nl.


Solliciteer op agrarische medewerker veehouderij - buitenland

Meer weten over deze vacature?

Anita van der Maarl

06 - 21 55 63 94

Email Anita »