Zoek vacatures in jouw sector of branche

413 agrarische vacatures en agri banen

Agrarisch medewerker dierverzorging varkensbedrijf
Drachten, Friesland
Dit betreft een bedrijf in de regio Drachten
Technisch medewerker
Drachten, Friesland
Bedrijf in de regio Drachten is actief in de boom- en bostechniek zoals boomrooierij, frezen van stobben, takken versnipperen, etc.   Bedrijf heeft een goed naam opgebouwd en is werkzaam voor diverse opdrachtgevers en (overheids)instellingen.
Bedrijfsleider of aankomend bedrijfsleider varkenshouderij Duitsland
Thuringen, Duitsland
Onze opdrachtgever is een Nederlandse ondernemer met een zeugenbedrijf in de Duitse deelstaat Thüringen
Tractorchauffeur / trekkerchauffeur akkerbouwbedrijf Duitsland
Drachten, Friesland
Voor een groot gemengd bedrijf in de Duitse deelstaat Brandenburg zijn we op zoek naar een ervaren tractorchauffeur / trekkerchauffeur die graag ook de leiding neemt.
Meewerkend voorman glastuinbouw - komkommerteelt
Sevenum, Limburg
Voor een komkommerkwekerij in de regio Venlo - Horst zijn we op zoek naar een meewerkend voorman die graag de verantwoordelijkheid neemt voor de operationele werkzaamheden.   Je werkt met een enthousiast team waarbij jullie samen werken voor een goed resultaat.
Medewerker / tractorchauffeur vollegrondsgroentebedrijf
Venray, Limburg
Voor een Vollegrondsgroentebedrijf in de regio Venray zijn we op zoek naar een zelfstandige, allround medewerker die alle voorkomende (tractor)werkzaamheden verricht. Inhoudelijke teeltkennis is geen vereiste. Flexibiliteit, motivatie en eigenaarschap zijn zeker zo belangrijk.
Machinist veldspuit / tractorchauffeur
Horst, Limburg
Je gaat werken in een moderne vollegrondskwekerij waar je vooral werkzaam bent in de gewasverzorging en -bescherming. Het betreft een bedrijf waar ontwikkeling, innovatie en kwaliteit samen gaan met een informele werksfeer.
Allround medewerker sierteelt onder glas
Helden, Limburg
Voor een familiebedrijf in de regio Peel en Maas zijn we op zoek naar een allround medewerker met een praktische aanpak. Je werkt in een omgeving waarin samenwerken en vertrouwen belangrijk zijn.
Teeltspecialist / voorman boomkwekerij
Horst, Limburg
We zijn op zoek naar een zelfstandige boomkweker die verantwoordelijk wil zijn voor een sector/locatie binnen de kwekerij. Dit innovatieve bedrijf teelt naast de meer reguliere soorten, ook exclusieve bomen in containers van 35 tot 1.000 liter voor diverse segmenten. Jij wordt...
Voorman / voorvrouw kwekerij potplanten en perkplanten
Heythuysen, Limburg
Voor een moderne plantenkwekerij in Midden Limburg zijn we op zoek naar een actieve voorman / voorvrouw met de focus op de teelt maar die ook operationeel meedenkt en aanpakt. Men teelt zowel onder glas als in de volle grond en voert een breed assortiment. Ervaring of kennis in de...
Assistent hovenier
Berlicum, Noord-Brabant
Voor een klein en gemoedelijk familiebedrijf in de regio van Helvoirt zijn we op zoek naar een assistent / vakbekwaam hovenier die verstand van tuinen heeft. Dit hoveniersbedrijf doet het graag nét even wat anders dan de rest, een hedendaagse kijk op tuinaanleg en klantbeleving...
Bedrijfsleider vleesvarkensbedrijf
Elsendorp, Noord-Brabant
Als bedrijfsleider zie jij het als een uitdaging om het bedrijf zowel technisch als economisch top te laten draaien. Je voelt jezelf ''eigen baas'', de dieren en het bedrijf zijn jouw verantwoordelijkheid. Je krijgt van de ondernemer de vrijheid om het bedrijf naar eigen inzichten...
Dierverzorger kraamstal
Vorstenbosch, Noord-Brabant
Voor een agrarisch familiebedrijf in regio van Vorstenbosch zijn wij op zoek naar medewerker op de kraamstal afdeling We nodigen zowel ervaren als minder ervaren personen uit om te reageren. 
Leidinggevende akkerbouw gemengd bedrijf Duitsland
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
Voor een groot gemengd bedrijf in de Duitse deelstaat Brandenburg zijn we op zoek naar een ervaren tractorchauffeur / trekkerchauffeur die graag ook de leiding neemt.
Meewerkend voorman plantenkwekerij
Gemert, Noord-Brabant
Het betreft een vooruitstrevend bedrijf in de regio dat werkt met een enthousiast team. In de vollegrond worden planten geteeld die vervolgens verkocht worden door geheel Europa. Werkzaamheden worden uitgevoerd met modern materieel. Het bedrijf hecht veel waarde aan onderling vertrouwen, je...