Zoek vacatures in jouw sector of branche

379 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Teamleider kwekerij bloemen in de glastuinbouw
Heerhugowaard, Noord-Holland
Een mooi bedrijf dat de mooiste lelie bloemen kweekt. De bloemen worden vooral in Europa verkocht. Gestaag groeit het bedrijf qua oppervlakte en medewerkers. Het bedrijf heeft een "platte" structuur en dus korte communicatielijnen. De productie-afdelingen worden aangestuurd door een...
Akkerbouwmedewerker voor bedrijf ten zuiden van Berlijn
Berlijn, Duitsland
Een akkerbouwbedrijf van 1000 hectare met de gewassen mais, consumptie en zetmeel aardappelen, asperges, granen en gras. Omdat vrijwel alles in eigen beheer wordt gedaan is er veel variatie in het werk en dus voldoende uitdaging. Een mooi en goed onderhouden machinepark (GPS gestuurd).
Ervaren teeltmedewerker groentenbedrijf
Grootebroek, Noord-Holland
Op het bedrijf wordt zo'n 55 ha bloemkool geteeld en daarnaast nog 13 ha broccoli. Verder nog een kleine oppervlakte witten rode kool. Tenslotte nog wat graszaad en luzerne.  Om voorbereid te zijn op de toekomst is een nieuwe collega van harte welkom.
Medewerker vollegrondsgroenten bedrijf bbl opleiding
Grootebroek, Noord-Holland
Dit mooie vollegrondsgroenten bedrijf teelt voornamelijk bloemkool en daarnaast op kleinere schaal broccoli en rode en witte kool. Tenslotte nog graszaad en luzerne.  Om voorbereid te zijn op de toekomst is een nieuwe collega van harte welkom.
Melker in Middenmeer
Middenmeer, Noord-Holland
Dit mooie melkveehouderij bedrijf met zo'n 200 melkkoeien wil graag ontlast worden bij het melken. Ze hebben de beschikking over een 20 stands binnenmelker.
Logistiek boxmedewerker snijbloemen
Aalsmeer, Noord-Holland
Dit snijbloemen exportbedrijf bestaat al vele jaren. Het team is hecht en dagelijks bouwen zij de karren zo efficiënt mogelijk vol met snijbloemen. Je wordt goed ingewerkt en krijgt al snel de verantwoordelijkheid de bloemen te verpakken naar de wensen van de klant.  
Breed inzetbare medewerker bij een mooi bloembollen bedrijf
't Zand, Noord-Holland
Dit jonge en moderne bedrijf teelt vooral lelies en tulpen op meerdere locaties in Nederland. Men richt zich in de teelt van de lelies op de exclusieve soorten voor de "bovenkant" van de markt. Ook in de andere teelt kiest men vaak voor niet alledaagse rassen. De...
Vertegenwoordiger verkoper agrarische producten
Goes, Zeeland
Onze opdrachtgever is een producent en leverancier van onderhoudsproducten gericht op de zakelijke - met name agrarische - markt. Voor de verkoopafdeling zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten, die, na het volgen van een interne opleiding waar ook productkennis e.d. wordt bijgebracht, aan de...
Monteur landbouwtechniek en mechanisatie
Zwaagdijk, Noord-Holland
Een vooraanstaand mechanisatiebedrijf met 70 medewerkers is op zoek naar jou ! Op de vestiging in Zwaagdijk zoekt men talent. Ze onderhouden, repareren en verkopen tractoren (groene kleur) en diverse soorten machines.
Bloembollen kweker in ecuador Zuid amerika
Schagen, Noord-Holland
Voor een internationale speler in de teelt van een breed assortiment bloemen zoekt Agriwerker een nieuwe man/vrouw voor de vestiging in Ecuador.
Vorarbeiter futtermittelproduktion (m/w/d)
Maagdenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
Unser Auftraggeber ist ein landwirtschaftlicher Unternehmensverbund mit Standorten im Burgenlandkreis und Landkreis Mansfeld-Südharz. Sie sind in den Geschäftsfeldern Schweine- und Milchviehhaltung, Ackerbau, Futtermittel und regenerative Energien tätig.  
Agrarisch medewerker varkenshouderij Berlijn Duitsland
Berlijn, Duitsland
Dit betreft een modern vleesvarkensbedrijf in de regio Berlijn Duitsland. Dies ist eine moderne Mastschweinbetrieb in der Regio Berlijn.
Bedrijfsleider varkenshouderij Duitsland
Maagdenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
Onze opdrachtgever is een toonaangevende Nederlandse ondernemer met een groot zeugenbedrijf, vleesvarkensbedrijf en akkerbouwbedrijven in de regio Maagdenburg, in de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt. Dit betreft een familiebedrijf met een uitstekende reputatie, een duidelijke visie en...
Werkvoorbereider / calculator cultuurtechniek
Oss, Noord-Brabant
Werken bij dit bedrijf betekent het werken met collega's met een ''doe'' mentaliteit, een meer dan goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend. Wil jij meegroeien met het bedrijf? Ja? Dat kan, daar staat het bedrijf zeker open voor! Je werkt aan mooie projecten...
Hovenier aanleg 2021
Groningen, Groningen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26