Zoek vacatures in jouw sector of branche

542 agrarische vacatures en agri banen

Machinist / chauffeur reinigingswagen
Groenlo, Gelderland
Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime Machinist / Chauffeur Reinigingswagen. Je bent een ambassadeur van het bedrijf en je verricht voor onze klanten zeer belangrijk werk door o.a. het voorkomen van schade, wateroverlast en overstromingen. 
Medewerker varkenshouderij (vermeerderingsbedrijf)
Ruurlo, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een varkenshouderij de regio rondom Ruurlo. We zijn hiervoor op zoek naar een allround medewerker (ster), voor de kraamstal. 
Medewerker varkenshouderij (vermeerderingsbedrijf)
Doetinchem, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een varkenshouderij de regio rondom Doetinchem. We zijn hiervoor op zoek naar een allround medewerker(ster), voor de kraamstal. 
Ervaren medewerker agrarisch loonwerk
Doetinchem, Gelderland
Voor een loonbedrijf zijn we op zoek naar een allround medewerker. We zijn voor deze onderneming op zoek naar een allround en ervaren medewerker agrarisch loonwerk. Het betreft een fulltime vacature. We zijn op zoek naar een medewerker voor de lange termijn.  Voor ZZP' ers...
Leidinggevende akkerbouw gemengd bedrijf Duitsland
Ruurlo, Gelderland
Voor een groot gemengd bedrijf in de Duitse deelstaat Brandenburg zijn we op zoek naar een ervaren tractorchauffeur / trekkerchauffeur die graag ook de leiding neemt.
Medewerker melkveehouderij in de beemster
Middenbeemster, Noord-Holland
Melkveehouderij met een paar honderd koeien. Op het bedrijf is er altijd wat te doen. Denk aan melken, koeien behandelen, diercontrole, voeren, klauw bekappen enz.
Medewerker hoveniers
Genemuiden, Overijssel
Voor een hoveniersbedrijf in de omgeving van Genemuiden zijn we op zoek naar een allround medewerker hovenier voor het onderhouden, renoveren en het aanleggen van tuinen.
Regio vertegenwoordiger groene hart
Aalsmeer, Noord-Holland
Wij zoeken voor onze opdrachtgever, een sterk groeiende, internationale organisatie voor de regio Groene Hart een vertegenwoordiger voor reserve onderdelen, telefonische adviezen, technische ondersteuning en maatwerk.
Tractorchauffeur allround
Utrecht, Utrecht
Voor een loonbedrijf gericht op GWW/Infra en groenonderhoud zijn wij op zoek naar een ervaren tractor chauffeur / trekker chauffeur Met moderne machines levert dit bedrijf al jarenlang elke dag weer mooie projecten op.
Onderhoudsmonteur glastuinbouw
Aalsmeer, Noord-Holland
Het bedrijf teelt en verloopt planten. Deze planten worden geteeld in ongeveer 10 hectare kassen.  De bedrijfscultuur is informeel en laagdrempelig, de lijnen zijn kort, er is een duidelijke visie en ze weten van aanpakken. Het bedrijf barst van de techniek: met o.a. klimaatcomputers,...
Meewerkend voorman plantenlogistiek
Aalsmeer, Noord-Holland
Het bedrijf is gespecialiseerd in de verwerking van potplanten voor de groothandel in heel Europa. Het bedrijf werkt in de logistiek met teams die aangestuurd worden door een meewerkend voorman. Het bedrijf is goed georganiseerd en er is een prettige bedrijfscultuur. 
Ingangscontroleur potplanten op de bloemenveiling
Aalsmeer, Noord-Holland
Het bedrijf is een van de beste spelers in de bloemen en planten handel. De sfeer is goed. Met een mentaliteit van aanpakkers, oplossingsgerichtheid en veel collegialiteit wordt elke dag weer een topprestatie geleverd om de klanten op het hoogste niveau te bedienen. Wil jij onderdeel uitmaken...
Boxmedewerker / logistiek medewerker
Aalsmeer, Noord-Holland
Vanuit een locatie op de bloemenveiling in Aalsmeer is dit bedrijf al vele jaren actief in de bloemen- en plantenhandel. Met ongeveer 40 collega's in de logistiek zorg je er elke voor een goede verwerking van de aangekochte bloemen en planten voor verzending naar klanten in heel Europa. De...
Meewerkend voorman bloembollen
Lisse, Zuid-Holland
Onze relatie betreft een goed georganiseerd verwerkingsbedrijf van bloembollen in de omgeving van Lisse. Voor dit bedrijf is Agriwerker op zoek naar een meewerkend voorman bloembollen.
Medewerker rozenteelt
De Meern, Utrecht
Voor een rozenkwekerij met een breed assortiment zijn wij op zoek naar een secure medewerker voor de teelt.