Zoek vacatures in jouw sector of branche

382 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Hovenier aanleg en onderhoud (starter)
Eck en Wiel, Gelderland
Onze opdrachtgever is een hoveniersbedrijf in de omgeving van Eck en Wiel. Ze zijn op zoek naar een hovenier aanleg en onderhoud voor particuliere tuinen. 
Commercieel administratief medewerker/ster teelt
Dodewaard, Gelderland
Onze opdrachtgever is een kwekerij in de omgeving van Dodewaard. Ze zijn op zoek naar een breed inzetbare commercieel administratief medewerker/ster. De administratie wordt momenteel uitgevoerd door 1 van de eigenaren die dit graag wil overdragen. Je wordt stap voor stap ingewerkt en je zal steeds...
Minikraan machinist
Coevorden, Drenthe
Het betreft hier een bedrijf actief in het grondwerk.  Voor dit bedrijf zoek ik een minikraan machinist voor langere tijd.
Grondwerker
Coevorden, Drenthe
Het betreft hier een bedrijf actief in het grondverzet. Voor dit bedrijf zoeken wij een grondwerker.
Junior planner loonbedrijf
Zeewolde, Flevoland
Voor een loonwerker zijn we op zoek naar een kandidaat die kan assisteren in de planning. Je begrijpt de werktijden van de agrarische sector en weet wat agrarisch werk inhoudt. Het is een functie waarin je ontwikkeling als planner. Je wordt wegwijs gemaakt in de planning.
Allround hovenier aanleg en onderhoud
Klazienaveen, Drenthe
Het betreft hier een hoveniersbedrijf in de omgeving van Klazienaveen. Voor dit bedrijf zoeken wij een allround hovenier voor de aanleg en onderhoud van tuinen bij particulieren.  Er werken zo'n 6 tot 8 mensen bij het bedrijf, waarbij het woord collegialiteit hoog in het vaandel...
Agrarisch medewerker varkenshouderij
Rhenen, Utrecht
Voor een middelgroot varkensbedrijf van circa 1000 zeugen tegen de Rijn aan zijn we op zoek naar een medewerker varkenshouderij om alle voorkomende werkzaamheden op het bedrijf te verrichten.
Duizendpoot voor op kantoor hekwerkbedrijf
Wezep, Gelderland
Het bedrijf plaatst hekwerken met een klein team binnen een groot deel van Nederland. De klantenkring bestaat uit maneges, bedrijven en particulieren.
Agrarisch chauffeur walkingfloor
Ederveen, Gelderland
Voor een kleinschalig mesttransport bedrijf zoeken we een chauffeur voor de walkingfloor combinatie om vaste mest te vervoeren. 
Zelfstandig allround hovenier
Venlo, Limburg
Voor een gerenommeerd hoveniersbedrijf in de omgeving Venlo zijn we op zoek naar een vakbekwaam, zelfstandig allround hovenier. Naast sterke inhoudelijke kwaliteiten ben je ook in staat om een team van 2 à 3 personen aan te sturen.
Medewerk(st)er kraamstal zeugenhouderij
Nederweert, Limburg
Het betreft een modern agrarisch bedrijf met een sterke focus op dierengezondheid. Zij hebben dan ook de SPF gezondheidsstatus.
Vertegenwoordiger landbouwmechanisatie
Roermond, Limburg
Voor een landbouwmechanisatiebedrijf zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger met gevoel voor relatie en commercie. Verkoopervaring is een pré maar ook minder ervaren kandidaten met commerciële aanleg en motivatie nodigen we uit om te reageren.
Diverse vacatures loonwerk - agrarisch transport - grondwerk
Horst, Limburg
Voor diverse bedrijven in de regio zijn we op zoek naar vakmensen en allround medewerkers. Ervaring is meegenomen, maar ook starters en functieveranderaars nodigen we van harte uit om contact met ons op te nemen. Op basis van jouw wensen en kwaliteiten zoeken we samen dé baan in deze...
Vakbekwaam hovenier
Marum, Groningen
Onze opdrachtgever heeft een hoveniersbedrijf in het Westerkwartier (Groningen). Het is een bedrijf van jonge, enthousiaste ondernemers, dat in de loop der jaren een goede reputatie heeft opgebouwd.  Momenteel wordt er gewerkt met een team van 8 gemotiveerde hoveniers. In verband met...
Monteur landbouwmechanisatie
Eelde, Drenthe
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26