Like Agriwerker op Facebook en blijf op de hoogte van onze vacatures

Vacature medewerker hoveniersbedrijf

 

Solliciteer op medewerker hoveniersbedrijf
 

Deel vacature 'medewerker hoveniersbedrijf'

 

Standplaats

Odijk, Utrecht

Uren per week

40 uur

Contract

Uitzicht op vast contract

Opleidingsniveau

VMBO/LBO, MBO

Datum

08-03-2019


Medewerker hoveniersbedrijf

Werk je graag buiten in het groen als hovenier en/of wil je je juist laten (om) scholen tot medewerker hovenier? Dan hebben we diverse opties voor een leuke vaste baan voor je in de hovenierssector bij een serieus net bedrijf die ook wil investeren in medewerkers!

 

Voor een middelgroot professioneel hoveniersbedrijf in de omgeving van Houten zijn we op zoek naar (leerling) hoveniers in zowel de aanleg als het onderhoud van tuinen:

Er bestaan zowel mogelijkheden voor leerlingen als meer ervaren medewerkers.

Onze opdrachtgever heeft een bedrijf dat zich onderscheidt door middel van originele tuinideeën. Hoogwaardige kwaliteit is altijd het uitgangspunt. Uitgevoerd door gemotiveerde vakmensen met een nauwkeurige en nette werkwijze.

Men heeft zowel teams in het particulier onderhoud als in de particuliere aanleg die zelfstandig op pad gaan. Voor zowel onderhoud als aanleg zoekt men medewerkers.

 

Werkzaamheden

Binnen onze opdrachtgever kom je te werken in een kleinschalig team dat met name particuliere tuinen aanlegt of onderhoudt.

Het segment klanten bevindt zich met name in het middelhoge segment. Daarnaast werkt men voor enkele bedrijven en overheidsinstellingen.

Werkzaamheden zijn zeer divers en zelfstandig. Het is bij complete tuinen de aanleg doen van a tot z of het onderhoud doen van a tot z. In principe werkt iedereen ook bij vaste klanten.

 

Wij vragen

  • (enige ervaring) in het hoveniersvak of bereid zijn dit te gaan doen
  • representatief voorkomen
  • je bent leergierig en bereid jezelf te ontwikkelen

 

Wij bieden

Men zoekt absoluut geen mensen voor puur seizoenswerk en in de winter thuis zitten. Er is een mogelijkheid tot een vast dienstverband, zowel voor leerlingen als voor meer ervaren hoveniers.

Men hecht buitengewoon veel waarde aan kwaliteit. Hierdoor investeert men volop in personeel d.m.v. opleidingen en diversiteit in werkzaamheden. Er wordt betaald naar leeftijd en ervaring (richtlijn CAO Hoveniersbedrijf). Tevens is er sprake van een nette reiskostenvergoeding indien van toepassing.

Het is tevens een prachtig bedrijf om je leer/werk traject te doen.

 

Contactinformatie

Ben je enthousiast geworden over deze functie of heb je meer vragen? Wij zien je reactie met enthousiasme tegemoet.

Solliciteer via de site of via gj.kardol@agriwerker.nl. Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou, neem dan contact op met de bemiddelaar via 06-2223093.


Solliciteer op medewerker hoveniersbedrijf

Meer weten over deze vacature?

Gert-Jan Kardol

06 22 23 09 83

Email Gert-Jan »