Zoek vacatures in jouw sector of branche

588 agrarische vacatures en agri banen

Dierverzorger varkenshouderij
Papenburg , Nedersaksen, Duitsland
Onze opdrachtgever is een Nederlandse ondernemer met een zeugenbedrijf in Duitsland op 25 km. afstand vanaf de grens Oost-Groningen/Duitsland. Betrieb besteht aus Sauenhaltung 300 sauen in der Weser Emsland Deutschland.
Meewerkend bedrijfsleider varkenshouderij Duitsland
Thuringen, Duitsland
Nette en comfortabele gezinswoning kan worden betrokken.  Ook aankomende bedrijfsleiders in de varkenssector komen in aanmerking.
Vorarbeiter futtermittelproduktion schweinehaltung tierfutterbereich
Maagdenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
Unser Auftraggeber ist ein landwirtschaftlicher Unternehmensverbund mit Standorten im Burgenlandkreis und Landkreis Mansfeld-Südharz. Sie sind in den Geschäftsfeldern Schweine- und Milchviehhaltung, Ackerbau, Futtermittel und regenerative Energien tätig.
Agrarisch manager varkenshouderij Duitsland
Saksen-Anhalt, Duitsland
Onze klant is een Nederlandse ondernemer met een uitstekende reputatie en een aantal moderne varkensbedrijven in Duitsland. Nette en comfortabele gezinswoning kan worden betrokken. 
Agrarisch dierverzorger varkenshouderij
Wolvega, Friesland
Dit betreft een zeugenbedrijf waarbij je samen met de eigenaar en binnen een klein team alle werkzaamheden in de zeugenstal en biggenstal uitvoert.  
Hovenier tuinonderhoud
Burgum, Friesland
Hoveniersbedrijf en leerbedrijf. Bedrijf levert maatwerk, verzorgt het ontwerp, aanleg en onderhoud van de meest uiteenlopende particuliere tuinen.   
Bedrijfsleider varkenshouderij Duitsland
Leipzig, Duitsland
  Onze opdrachtgever is een Nederlandse ondernemer met 4 varkensbedrijven in de regio Erfurt, in de Duitse deelstaat Thüringen. Het  betreft een gerenommeerde varkenshouderij, een mooi familiebedrijf, dynamisch, volop in ontwikkeling en toekomstgericht.
Hovenier friesland
Heerenveen, Friesland
Hoveniersbedrijf in de regio Heerenveen, staat bekend als creatief en werkt met vakbekwame hoveniers. Bedrijf levert maatwerk, verzorgt het ontwerpen en aanleggen van de meest uiteenlopende tuinen.
Meewerkend voorman vaste planten kwekerij
Boskoop, Zuid-Holland
Dit bedrijf is een dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de teelt van vaste planten in volle grond en pot. Dit bedrijf produceert 1 miljoen planten per jaar, op meerdere locaties in Boskoop. Zorg voor de natuur en maatschappij staat hoog in het vaandel. Dagelijks zijn er...
Monteur tuin en parkmachines
Sassenheim, Zuid-Holland
Dit bedrijf verkoopt en onderhoudt een groot assortiment tuin-, park- en golfmachines zoals grasmaaiers, motorzagen, golfkarren en spuitwagens. Dit bedrijf is door het hele land een sterke speler in de markt met meerdere vestigingen. De sfeer is informeel en de medewerkers zijn...
Hovenier groenmedewerker en boomverzorger
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
Een bedrijf in de groenvoorziening in de omgeving van Leiden dat zich bezig houdt met: boomverzorging hoveniers werkzaamheden grasmaaien stratenmaker openbaar groenonderhoud (grasmaaien, snoeien)
Service en elektromonteur irrigatie- en beregeningssystemen
Gouda, Zuid-Holland
Dit bedrijf is flexibel en innovatief in het maken en onderhouden van alle soorten nieuwe watergeef- en klimaatsystemen. De doelgroep is de boomkwekerij, akkerbouw, bollenteelt, tuinbouw, hovenier en ingenieursbureaus. Het werkgebied is door heel Nederland en soms ook op andere plekken...
Allround medewerker / herdmanager melkveehouderij Frankrijk
Gouda, Zuid-Holland
Onze opdrachtgever is Nederlands sprekend en bezit enkele melkveehouderijbedrijven in de Franse regio Mayenne.Dit is een regio met een gemiddeld warm klimaat maar toch voldoende regen. Er worden tussen de 150 en 200 koeien gehouden met bijbehorend jongvee. Onze opdrachtgever is op zoek naar een...
Leidinggevende akkerbouw gemengd bedrijf Duitsland
Gouda, Zuid-Holland
Voor een groot gemengd bedrijf in de Duitse deelstaat Brandenburg zijn we op zoek naar een ervaren tractorchauffeur / trekkerchauffeur op deze Boerderij die graag ook de leiding neemt.
Algemeen medewerker melkveehouderij Denemarken
Gouda, Zuid-Holland
Ruim 300 koeien worden gemolken op dit melkveebedrijf tussen Ribe en Kolding in Denemarken. De veestapel bestaat uit 100% Holsteins, van diverse kleuren. De productie is prima, maar de melkveehouderij gaat niet voor de hoogste productie wel voor de beste opbrengst zonder de koeien op hun top...