Like Agriwerker op Facebook en blijf op de hoogte van onze vacatures

Vacature hoveniersbedrijf algemeen medewerker

 

Solliciteer op hoveniersbedrijf algemeen medewerker
 

Deel vacature 'hoveniersbedrijf algemeen medewerker'

 

Standplaats

Terneuzen, Zeeland

Uren per week

32 - 40 uur

Contract

Uitzicht op vast contract

Opleidingsniveau

VMBO/LBO, MBO

Datum

26-12-2018


Hoveniersbedrijf algemeen medewerker

Ligt jouw hart bij het vak van allround medewerker groenvoorziening bij een hoveniersbedrijf? En wil jij jouw kennis en ervaring op een energieke manier overbrengen? Ben jij beschikbaar van (weersafhankelijk) februari - november 2019?

 

Onze opdrachtgever betreft een hoveniersbedrijf in de kanaalzone van Zeeuws-Vlaanderen. Het betreft een familiebedrijf met een klein team van vaste medewerkers die daar al jaren werken. De sfeer onderling is goed en er wordt in wisselende samenwerking gewerkt. Het bedrijf is op zoek naar een medewerker hovenier / groenvoorziening vanaf (weersafhankelijk) februari 2019. Er is nu al werk voorzien tot en met november 2019.

 

Werkzaamheden

Het bedrijf verzorgt alle voorkomende onderhoudswerk aan tuinen en plantsoenen. Zoals bijvoorbeeld snoeien, knippen en maaien.

 

Wij vragen

Onze opdrachtgever vraagt bij voorkeur een hoveniers-geschoolde medewerker, maar dit is niet absoluut noodzakelijk. Bewezen gevoel voor 'groen' en handigheid (in verband met het werken met technisch materiaal zoals bijvoorbeeld een kettingzaag) is minstens zo belangrijk als het diploma. De medewerker moet ook goed kunnen samenwerken in een wisselende team-samenstelling.

 

Wij bieden

Een baan van (afhankelijk van weer en werkaanbod) 24 tot 40 uur per week;

Een goede en prettige werksfeer;

Beloning conform CAO Hoveniersbedrijf.

 

Contactinformatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Zeegers. Dit kan telefonisch op 06-57325874 of per email peter@agriwerker.nl


Solliciteer op hoveniersbedrijf algemeen medewerker

Meer weten over deze vacature?

Peter Zeegers

06 57 32 58 74

Email Peter »