Vacature dierverzorger varkenshouderij

 

Solliciteer op dierverzorger varkenshouderij
 

Deel vacature 'dierverzorger varkenshouderij'

 

Regio

Heesch, Noord-Brabant

Uren per week

40 uur

Contract

Uitzicht op vast contract

Opleidingsniveau

MBO, HBO

Datum

23-10-2020


Dierverzorger varkenshouderij

Voor een Subfokbedrijf / varkensbedrijf / zeugenbedrijf in de regio van Heesch hebben we een vacature voor een zelfstandig medewerker varkenshouderij. Wil jij graag de verantwoordelijkheid hebben van de afdeling dragende zeugen en de dekstal? Dan kom ik graag met je in contact. 

 

Als verantwoordelijke van deze afdeling zie jij het als een uitdaging om het technisch top te laten draaien. Je voelt jezelf ''eigen baas'', de dieren zijn jouw verantwoordelijkheid. Je krijgt van de ondernemer de vrijheid om naar eigen inzichten alles goed te laten draaien, dagelijks ga jij voor het beste resultaat! Natuurlijk hou je regelmatig contact met de ondernemer, samen analyseren jullie met enige regelmaat hoe het loopt. In het bedrijf heerst er een teamspirit, samen gaan voor het beste resultaat, samen overleggen wat beter kan, leidt tot succes! Vrijdag na afloop wat drinken en wat eten zijn vanzelfsprekend op het bedrijf !

 

Werkzaamheden

Het dagelijks goed laten lopen van dit moderne bedrijf, controle dieren, voerproces controleren, insemineren, nauwkeurig werken, gelten selecteren, speenbiggen controle. Alle werkzaamheden gebeuren op een rustig / normaal tempo je werkt namelijk met fokmateriaal, secuur en rustig werken horen hierbij. 

 

Wij vragen

Ervaring in de varkenshouderij is vanzelfsprekend, jou afdeling is door één persoon bij te houden, de grotere klussen pak je samen met je collega's op. Jij ziet het als een uitdaging om het bedrijf technisch top te laten draaien. Het zou fijn zijn als je aantoonbare ervaring hebt opgedaan, mocht dit niet zo zijn is een goede achtergrond en werklust ook rede genoeg om te reageren.

 

Wij bieden

Een hele uitdagende fulltime functie, met uitzicht op een langdurig dienstverband, ook zzp'ers nodigen wij uit om te reageren. Bij gebleken geschiktheid hoort er ook een passend salaris bij ! 

 

Contactinformatie

Meer weten over deze vacature, bel me even op 06-39734830 of mail me even via jeen.smits@agriwerker.nl. Via onderstaande button kan je ook direct reageren op de vacature


Solliciteer op dierverzorger varkenshouderij

Meer weten over deze vacature?

Jeen Smits

‬06 - 39 73 48 30

Email Jeen »