Vacature teeltmedewerker

 

Solliciteer op teeltmedewerker
 
 

Bedrijf

Botany BV

Regio

Meterik, Limburg

Uren per week

32 - 40 uur

Contract

Uitzicht op vast contract

Opleidingsniveau

MBO

Datum

12-05-2022Teeltmedewerker bij Botany BV

Teeltmedewerker Botany | Horst aan de Maas | 36 – 40 uur |

Botany als werkgever:

Botany is dé kennis- en ontwikkelpartner op het gebied van plantfysiologie, plantgezondheid en teelttechniek. Door het leveren van betrouwbare data, voortkomend uit onderzoek, worden ideeën en concepten tot uitvoering gebracht. Sinds 2003 test en ontwikkelt de Botany Group op commerciële basis met veel succes nieuwe producten en teeltwijzen voor bedrijven in de tuinbouwsector. Dat gebeurt zowel vanuit eigen, moderne onderzoeksfaciliteiten als op teeltbedrijven.

“Met een team van enthousiaste teeltmedewerkers sta je er nooit alleen voor. Iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid en draagt op die manier bij aan het grotere geheel.” Stef Cornelissen, Teeltmedewerker Botany.

 

Werkzaamheden

Als teeltmedewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van gewasverzorging in diverse gewassen. Dat kan variëren van groenten en fruit tot diverse bloemen- en plantensoorten. Naast de gewasverzorging leg je proeven aan, doet waarnemingen, metingen en registraties. Werkzaamheden worden door projectleiders en de teeltmanager verdeeld onder alle teeltmedewerkers. Of het nu gaat om een effectiviteitsproef, rassenscreening of resistentieonderzoek, samen met je team zorg je ervoor dat alles volgens planning en afspraak met de klant wordt uitgevoerd.

 

Wij vragen

  • Een succesvol afgeronde MBO opleiding
  • Affiniteit met plantenteelt met in het bijzonder het uitvoeren van proeven
  • Beschikken over goede communicatieve vaardigheden
  • Planmatig en nauwkeurig kunnen werken
  • Tot slot: een portie gezond boerenverstand en een flinke dosis humor

 

Wij bieden

Wat krijg je daarvoor terug?

Bij een uitdagende functie hoort natuurlijk een passende beloning. Je kunt dan ook rekenen op een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar de grootste beloning is dat je komt te werken binnen een familiair team met passie voor de tuinbouw. Een prettige werkomgeving waar samen wordt gewerkt door kennis met elkaar te delen, maar ieder ook individueel zijn of haar verantwoordelijkheid neemt. Bovendien bieden we ruimte voor eigen initiatief en krijg je de mogelijkheid om door te groeien binnen je functie of de organisatie. Dat stimuleren we zelfs!

 

Contactinformatie

Wil jij graag onze nieuwe teeltmedewerker worden?

Is deze baan je op het lijf geschreven en wil jij ons team van enthousiaste collega’s komen versterken? We komen graag met jou in contact!

Stuur ons jouw CV, inclusief korte motivatie en leg ons uit waarom dit een functie is voor jou. Mail dit naar: administration@botany.nl

Wil je eerst meer weten over onze organisatie of deze functie? Neem dan contact op met Pascal Geukemeijer: 06 - 19027509. Hij beantwoordt jouw vragen graag.


Solliciteer op teeltmedewerker

Meer weten over deze vacature?

Pascal Geukemeijer
administration@botany.nl
06 - 19027509