Zoek vacatures in jouw sector of branche

338 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Diverse vacatures bij hoveniersbedrijf en boomkwekerijen Noord limburg
Horst, Limburg
Geef jouw groene talenten volop ruimte! Voor meerdere opdrachtgevers, in de regio Venlo – Horst – Venray, zijn we op zoek naar vakmensen en allround medewerkers. Ervaring in de groene sector is meegenomen maar ook starters en functieveranderaars nodigen we van harte uit om contact...
Allround medewerk(st)er kalverhouderij
Horst, Limburg
Dit bedrijf kenmerkt zich door een innovatieve, duurzame aanpak en de open communicatie naar elkaar en de omgeving.
Algemeen medewerker fruitteelt
Venlo, Limburg
Een fruitteeltbedrijf in de omgeving Venlo is op zoek naar een enthousiaste, allround medewerker. Het bedrijf is gericht op regionale afzet en samenwerking. De producten worden onder andere verkocht in de eigen boerderijwinkel en fruitautomaat.
Medewerker melkveehouderij
Winschoten, Groningen
Voor een opdrachtgever in de regio Winschoten/ Oldambt zoeken we een medewerker melkveehouderij.
Zelfstandige hovenier
Valkenburg, Limburg
Het gaat om een particuliere eigenaar, die op zoek is naar een betrouwbare hovenier.
Teeltspecialist tomaten
Brielle en omgeving, Zuid-Holland
Onze opdrachtgever is specialist in het telen, verpakken en verkopen van tomaten. Het bedrijf ontleent haar kracht aan drie belangrijke pijlers: innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf teelt jaarrond op basis van de hoogste kwaliteitscriteria en de laatste inzichten op...
Allround medewerker melkgeitenhouderij Walloniƫ
Walloniė, Belgiė
Onze opdrachtgever is een ondernemersgezin met een melkveebedrijf met rond de 250 koeien in Wallonië. De melkproductie ligt op een hoog niveau. Daarnaast wordt ook een grote hoeveelheid melkgeiten gehouden.
Allround medewerker melkveehouderij
Woerden, Utrecht
Jong, dynamisch bedrijf is op zoek naar een allround medewerker voor ongeveer 20 uur per week. Dit zou in de toekomst eventueel meer uur kunnen worden.
Allround agrarisch medewerker melkveehouderij
Bonn, Noordrijn-Westfalen, Duitsland
Onze opdrachtgever is een melkveehouderijbedrijf met circa 350 melkkoeien ten westen van Bonn. Er zijn meerdere medewerkers op het bedrijf actief. Vanwege nog te verwachten groei is de eigenaar op zoek naar een assistent in de managementtaken.
Aanpakkers grondwerkers doeners
Wijster, Drenthe
Wij zoeken voor onze opdrachtgever aanpakkers en grondwerkers.
Enthousiaste melker of melkster voor de ochtend
Middelstum, Groningen
Onze opdrachtgever heeft een melkveebedrijf met 300 melkkoeien in de regio van Middelstum. Er wordt gemolken in een 2 x 12 visgraat rapid exit. Je gaat deel uitmaken van een melkers-team waarbij jij hoofdzakelijk de ochtend-melking voor je rekening neemt.
Agrarisch monteur en tractorchauffeur
Zaamslag, Zeeland
Dynamisch bedrijf dat actief is in de agrarische sector en biogasproductie.
Machinist gww/infra
Hilversum, Noord-Holland
Voor een loon en aannemingsbedrijf GWW/Infra in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar ervaren machinisten op diverse mobiele kranen en rups kranen. Het bedrijf werkt met een tiental allround medewerkers. Je krijgt hier de mogelijkheid ervaring op te doen op diverse...
Machinist mobiele kraan
Aalsmeer, Noord-Holland
Voor onze opdrachtgever in het grondverzet in de regio Aalsmeer zijn wij op zoek naar een allround machinist mobiele kraan.
Monsternemer (mest- grond- en kuilmonsters)
Terneuzen, Zeeland
Wil je flexibel werken in een interessante agrarische functie met veel eigen verantwoordelijkheid? Voor een professioneel, landelijk opererend bedrijf met prima arbeidsvoorwaarden en interne opleidingen, zoeken we een geschikte kandidaat in de regio...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23