Zoek vacatures in jouw sector of branche

344 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Trekkerchauffeur en medewerk grootschalig groenvoorzieningsbedrijf
Pijnacker, Zuid-Holland
Onze werkzaamheden zijn heel divers van aanleg en onderhoud in het openbaar groen tot het plaatsen van speeltuinen, duikers en het maaien van ruig gras. Er wordt gewerkt in verschillende plaatsen in de provincie zuid Holland, maar voornamelijk  in de regio rondom Delft. Het werk wordt...
Medewerker varkenshouderij
Drachten, Friesland
Modern varkensbedrijf in de regio Drachten.
Bedrijfsleider varkenshouderij buitenland
Leipzig, Duitsland
  Onze opdrachtgever is een Nederlandse ondernemer met 4 varkensbedrijven in de regio Erfurt, in de Duitse deelstaat Thüringen. Het  betreft een gerenommeerde varkenshouderij, een mooi familiebedrijf, dynamisch, volop in ontwikkeling en toekomstgericht.
Medewerker teelt (tevens tractorchauffeur)
Gemert, Noord-Brabant
Het betreft een tuinbouwbedrijf in de volle grond.
Junior technisch / commercieel teeltadviseur
Den Bosch, Noord-Brabant
Het betreft een bedrijf dat actief is in advisering en het leveren van diensten en producten in de akkerbouw en veehouderij in de regio.
Medewerker agrarisch loonwerk
Doetinchem, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een mooi loonbedrijf in de regio Doetinchem. We zijn voor deze onderneming op zoek naar een allround en ervaren medewerker agrarisch loonwerk en kraanwerkzaamheden mobiele kraan. Het betreft een fulltime vacature. We zijn op zoek naar een medewerker voor de lange...
Verkoper sierbestrating
Aalsmeer, Noord-Holland
Het bedrijf is goed georganiseerd en staat bekend om zijn goede service en uitstekende produkten.
Chauffeur knijperauto autolaadkraan
Uithoorn, Noord-Holland
Onze relatie betreft een loonbedrijf in de regio ten zuiden van Amsterdam. Het bedrijf is op zoek naar een klantgerichte vrachtwagenchauffeur met ervaring op de knijperauto / autolaadkraan.
Machinist mobiele kraan
Utrecht, Utrecht
Voor een loon- en aannemingsbedrijf in het GWW/Infra en onderhoud van openbaar groen zijn wij op zoek naar ervaren machinisten en voor op de mobiele kraan. Het bedrijf beschikt over modern materieel. Een auto behoort bij de functie.
Projectleider gww/cultuurtechniek
Utrecht, Utrecht
Het aannemingsbedrijf beschikt over een up to date machinepark en heeft zo'n 200 goed opgeleide medewerkers in dienst. De bedrijfscultuur is zakelijk en collegiaal.
Tractorchauffeur loonbedrijf
Utrecht, Utrecht
Voor een loonbedrijf gericht op GWW/Infra en groenonderhoud zijn wij op zoek naar een ervaren tractor chauffeur / trekker chauffeur Met moderne machines levert dit bedrijf al jarenlang elke dag weer mooie projecten op.
Tractorchauffeur gemengd bedrijf Duitsland
Brandenburg, Duitsland
Voor een groot gemengd bedrijf in de Duitse deelstaat Brandenburg zijn we op zoek naar een ervaren tractorchauffeur / trekkerchauffeur. 
Vrachtwagenchauffeur kiptrailer
Assen, Drenthe
Onze opdrachtgever heeft een bedrijf in loonwerk en grondverzet in de regio van Assen. Het is een familiebedrijf met ervaring in akkerbouw en grondverzet, met een vooruitstrevende visie. Zij verzorgen ook het transport voor diverse opdrachtgevers. Hiervoor is Agriwerker op zoek...
Voorman gww
Utrecht, Utrecht
Voor een loonbedrijf in het GWW is Agriwerker op zoek naar een Voorman GWW. Het bedrijf kenmerkt zich door een heldere bedrijfsstructuur met korte communicatielijnen en een prettige werksfeer.  
Monteur landbouwmechanisatie lmb
Haarlemmermeer, Noord-Holland
Voor een dealer van topmerken in de landbouw in de regio Haarlemmermeer zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende monteur LMB. Het bedrijf werkt met de nieuwste technieken op het gebied van onderhoud en reparatie van hydrauliek, pneumatiek, electronica.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23