Zoek vacatures in jouw sector of branche

344 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Diverse vacatures loonwerk - agrarisch transport - grondwerk
Horst, Limburg
Voor diverse bedrijven in de regio zijn we op zoek naar vakmensen en allround medewerkers. Ervaring is meegenomen, maar ook starters en functieveranderaars nodigen we van harte uit om contact met ons op te nemen. Op basis van jouw wensen en kwaliteiten zoeken we samen dé baan in deze...
Herdmanager melkveehouderij
Wedderstedt, Saksen Anhalt, Duitsland
Voor een groot melkveebedrijf in Duitsland, met een Nederlandse eigenaar zijn wij op zoek naar een "Assistent Bedrijfsleider" Het betreft een bedrijf met 600 koeien en omvat ca. 120 ha. land. Er werken 2 vaste medewerkers en melkers. Met de (Nederlandse) eigenaar werk...
Machinist hoveniersbedrijf
Venlo, Limburg
Een toonaangevend hoveniersbedrijf in de omgeving Venlo is op zoek naar een ervaren machinist groen. Het betreft zowel aanleg als onderhoud.
Chauffeur mesttransport op zaterdag en avonduren
Horst, Limburg
Voor een loon-, transport- en grondbedrijf in de omgeving Horst – Venray zijn we op zoek naar een chauffeur mesttransport. Een zelfstandige functie in een leuk team. De werkzaamheden zijn met name op zaterdag en in de avonduren .
Allround medewerker tuinplantengroothandel
Venlo, Limburg
Voor een toonaangevende groothandel in tuinplanten in de regio Venlo zijn we op zoek naar een actieve allround medewerker met een klantgerichte instelling.
Trekkerchauffeur en medewerk grootschalig groenvoorzieningsbedrijf
Pijnacker, Zuid-Holland
Onze werkzaamheden zijn heel divers van aanleg en onderhoud in het openbaar groen tot het plaatsen van speeltuinen, duikers en het maaien van ruig gras. Er wordt gewerkt in verschillende plaatsen in de provincie zuid Holland, maar voornamelijk  in de regio rondom Delft. Het werk wordt...
Medewerker varkenshouderij
Drachten, Friesland
Modern varkensbedrijf in de regio Drachten.
Bedrijfsleider varkenshouderij buitenland
Leipzig, Duitsland
  Onze opdrachtgever is een Nederlandse ondernemer met 4 varkensbedrijven in de regio Erfurt, in de Duitse deelstaat Thüringen. Het  betreft een gerenommeerde varkenshouderij, een mooi familiebedrijf, dynamisch, volop in ontwikkeling en toekomstgericht.
Medewerker teelt (tevens tractorchauffeur)
Gemert, Noord-Brabant
Het betreft een tuinbouwbedrijf in de volle grond.
Junior technisch / commercieel teeltadviseur
Den Bosch, Noord-Brabant
Het betreft een bedrijf dat actief is in advisering en het leveren van diensten en producten in de akkerbouw en veehouderij in de regio.
Medewerker agrarisch loonwerk
Doetinchem, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een mooi loonbedrijf in de regio Doetinchem. We zijn voor deze onderneming op zoek naar een allround en ervaren medewerker agrarisch loonwerk en kraanwerkzaamheden mobiele kraan. Het betreft een fulltime vacature. We zijn op zoek naar een medewerker voor de lange...
Verkoper sierbestrating
Aalsmeer, Noord-Holland
Het bedrijf is goed georganiseerd en staat bekend om zijn goede service en uitstekende produkten.
Chauffeur knijperauto autolaadkraan
Uithoorn, Noord-Holland
Onze relatie betreft een loonbedrijf in de regio ten zuiden van Amsterdam. Het bedrijf is op zoek naar een klantgerichte vrachtwagenchauffeur met ervaring op de knijperauto / autolaadkraan.
Machinist mobiele kraan
Utrecht, Utrecht
Voor een loon- en aannemingsbedrijf in het GWW/Infra en onderhoud van openbaar groen zijn wij op zoek naar ervaren machinisten en voor op de mobiele kraan. Het bedrijf beschikt over modern materieel. Een auto behoort bij de functie.
Projectleider gww/cultuurtechniek
Utrecht, Utrecht
Het aannemingsbedrijf beschikt over een up to date machinepark en heeft zo'n 200 goed opgeleide medewerkers in dienst. De bedrijfscultuur is zakelijk en collegiaal.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23