Zoek vacatures in jouw sector of branche

312 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Logistiek medeweker boomkwekerij
Horst, Limburg
Een moderne boomkwekerij in de regio Horst - Venray is op zoek naar een logistiek medewerker. Dit bedrijf heeft een breed en uniek assortiment. Er is veel aandacht voor een zorgvuldige distributie van de producten naar hun klanten.
Vrachtwagenchauffeur plantenkwekerij
Horst, Limburg
Voor een plantenkwekerij (met name paprika-, komkommer- en perkplanten) in de omgeving Horst, zijn we op zoek naar een zelfstandige vrachtwagenchauffeur. Dit familiebedrijf kenmerkt zich door een informele werksfeer en z’n kleinschaligheid.
Melkers loonwerkers monteurs en chauffeurs gezocht
Groningen, Groningen
Voor onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar flexibel inzetbare kandidaten, met een afgeronde VMBO, MBO of HBO opleiding in de agrarische sector.
Agrarisch accountmanager landbouwmechanisatie
Purmerend, Noord-Holland
Een regionaal georiënteerd familiebedrijf actief in de landbouw mechanisatie is op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger. De klanten zijn voornamelijk actief in de veehouderij en minder in de akkerbouw. Naast diverse tractormerken verkoopt men een breed...
Allround medewerker zeugenhouderij
Hoogenweg, Overijssel
Het gaat om een zeugenbedrijf met 600 fokzeugen. Het bedrijf is op zoek naar een fulltime medewerker voor 5 dagen per week. Ervaring in het verzorgen van varkens heeft de voorkeur.
Medewerker agrarisch loonwerk
Doetinchem, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een mooi loonbedrijf in de regio Doetinchem. We zijn voor deze onderneming op zoek naar een allround en ervaren medewerker agrarisch loonwerk en kraanwerkzaamheden mobiele kraan. Het betreft een fulltime vacature. We zijn op zoek naar een medewerker voor...
Agrarische vrachtwagenchauffeur
Bolsward, Friesland
Onze opdrachtgever is een snel groeiend agrarisch bedrijf en op zoek naar jou!
Assistent herdmanager melkveebedrijf
Emmerich, Noordrijn-Westfalen, Duitsland
Melkveebedrijf met meer dan 600 melkkoeien zoekt voor de versterking van het team een goede (aankomend) assistent van de herdmanager. Technisch management zoals bijvoorbeeld het vruchtbaarheidsmanagement, voermanagement en koecomfort zijn op een hoog niveau.  Het bedrijf wordt...
Kraanmachinist agrarisch loonwerk
Groenlo, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een mooi en goed georganiseerd loonbedrijf in de regio Groenlo. We zijn voor deze onderneming op zoek naar een allround, ervaren FT medewerker voor de bediening van mobiele kranen ten behoeve van Agrarisch loonwerk en GWW. Het betreft hier een fulltime...
Ervaren medewerker agrarisch loonwerk
Doetinchem, Gelderland
Voor een loonbedrijf in de regio Doetinchem zijn we op zoek naar een allround medewerker. We zijn voor deze onderneming op zoek naar een allround en ervaren medewerker agrarisch loonwerk. Het betreft een fulltime vacature. We zijn op zoek naar een medewerker voor de lange termijn.  Voor...
Medewerker melkveehouderij (regio Trier Duitsland)
Trier,
Onze Nederlandse opdrachtgever in de regio Trier-Koblenz heeft een mooi melkveebedrijf met ca. 300 melkkoeien op een kleine twee uur rijden vanaf Venlo. Melkveestapel en -bedrijf wordt gerund door een jong, Nederlands echtpaar en wordt professioneel, op hoog niveau gemanaged.
Allround monteur gww-materieel - bonus na een jaar
's-Heerenberg, Gelderland
Onze opdrachtgever in de regio 's-Heerenberg repareert grondverzetmachines en aanverwante installaties zoals uitrustingsstukken en overig GWW-materieel.  We zijn voor hun op zoek naar een goede allround monteur.
Medewerker varkenshouderij
Albergen, Overijssel
Voor een moderne varkenshouderij met 800 zeugen en 8000 vleesvarkens zijn wij zoekende naar een allround medewerker varkenshouderij. Het betreft een familiebedrijf met een prettige werksfeer.
Allround medewerker varkenshouderij
Raalte, Overijssel
Het gaat om een zeugenbedrijf van gemiddelde grootte. Het bedrijf is op zoek naar een fulltime en/of parttime medewerker varkenshouderij / kraamstal medewerker. 1450 zeugen en 500 vleesvarkens, twee locaties.
Medewerker varkenshouderij met bedrijfswoning
Roosendaal, Noord-Brabant
Een varkenshouderij met met zowel vleesvarkens als zeugen, verspreid over 2 locaties. De eigenaar werkt zelf op de locatie met de vleesvarkens. Op de andere locatie werken vijf vaste krachten die zorg dragen voor de dagelijkse verzorging.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21