Vacature algemeen medewerker hovenier

 

Solliciteer op algemeen medewerker hovenier
 

Deel vacature 'algemeen medewerker hovenier'

 

Regio

IJzendijke, Zeeland

Uren per week

32 - 40 uur

Contract

Uitzicht op vast contract

Opleidingsniveau

VMBO/LBO, MBO

Datum

09-09-2020


Algemeen medewerker hovenier

Ligt jouw hart bij het vak van allround medewerker groenvoorziening bij een hoveniersbedrijf? En wil jij jouw kennis en ervaring als (leerling) hovenier of medewerker tuinonderhoud op een energieke manier inzetten? Ben jij op korte termijn beschikbaar?

 

Onze opdrachtgever betreft een hoveniersbedrijf in de regio West-Zeeuws Vlaanderen. Het betreft een klein familiebedrijf. Het bedrijf is op zoek naar een medewerker hovenier / groenvoorziening of iemand die dit vak graag zou willen leren.

 

Werkzaamheden

Het bedrijf verzorgt alle voorkomende onderhoudswerk aan tuinen. Zoals bijvoorbeeld snoeien, knippen en maaien, maar ook het plaatsen van schuttingen of blokhutten en het leggen van bestrating.

 

Wij vragen

Onze opdrachtgever vraagt bij voorkeur een hoveniers-geschoolde medewerker, maar dit is niet absoluut noodzakelijk. Bewezen gevoel voor 'groen' en handigheid (in verband met het werken met technisch materiaal zoals bijvoorbeeld een kettingzaag of maaimachine) is minstens zo belangrijk als het diploma. De medewerker moet goed kunnen samenwerken, maar indien gewenst ook wel eens alleen op pad kunnen. Beschikken over een autorijbewijs met aanhanger is een pré.

 

Wij bieden

Een baan van gemiddeld zo'n 38 a 40 uur per week;

Een goede en prettige werksfeer;

Beloning conform CAO Hoveniersbedrijf.

 

Contactinformatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Zeegers. Dit kan telefonisch op 06-57325874 of per email peter@agriwerker.nl


Solliciteer op algemeen medewerker hovenier

Meer weten over deze vacature?

Peter Zeegers

06 - 57 32 58 74

Email Peter »