Zoek vacatures in jouw sector of branche

365 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Allround medewerker vollegrondsgroentebedrijf
Roermond, Limburg
Voor een agrarisch bedrijf in de regio Roermond zijn we op zoek naar een allround medewerker, die goed in een team werkt maar ook zijn eigen rol kan pakken. Het hele proces van telen, verwerken en verpakken wordt in eigen beheer uitgevoerd.  
Vrachtwagen- en tractorchauffeur kwekerij pot en perkplanten
Heythuysen, Limburg
Voor een moderne plantenkwekerij in Midden Limburg komen we graag in contact met een allround chauffeur die zowel op de vrachtwagen als op de tractor uit de voeten kan. Op deze kwekerij teelt men zowel onder glas als in de volle grond en men voert een breed assortiment. Jouw focus ligt...
Meewerkend voorman sierteelt onder glas
Helden, Limburg
Voor een familiebedrijf in de regio Peel en Maas zijn we op zoek naar een gedreven meewerkend voorman die houdt van afwisseling en graag het initiatief neemt. Je werkt in een fijn team waarin samenwerken en vertrouwen belangrijk zijn.
Vakman akkerbouw
Zeewolde, Flevoland
Voor een net akkerbouwbedrijf, waar je in een gezellig team komt te werken, zoeken we een vlotte werknemer die de handen uit de mouwen kan steken.
Teeltspecialist kwekerij haagplanten
Venlo, Limburg
Voor een haagplantenkwekerij in de omgeving Venlo – Helden zijn we op zoek naar een teeltspecialist. De teelt is voornamelijk in de kas maar ook in containers buiten. Het bedrijf kenmerkt zich door zijn unieke teeltmethode en informele werksfeer.
Vertegenwoordiger landbouwmechanisatie
Roermond, Limburg
Voor een landbouwmechanisatiebedrijf zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger met gevoel voor relatie en commercie. Verkoopervaring is een pré maar ook minder ervaren kandidaten met commerciële aanleg en motivatie nodigen we uit om te reageren.
Medewerker bloemen en plantenhandel
Sittard, Limburg
Voor een familiebedrijf in de regio Sittard zijn we op zoek naar een allround medewerker die zich thuis voelt in een groene, servicegerichte omgeving.
Meewerkend voorman verpakkingslijn groentebedrijf
Roermond, Limburg
Voor een agrarisch bedrijf in de regio Roermond zijn we op zoek naar èen meewerkend voorman met overzicht en inzicht. Het hele proces van telen, verwerken en verpakken van de vollegrondsgroente wordt in eigen beheer uitgevoerd.   Jij bent samen met jouw team...
Diverse vacatures loonwerk - agrarisch transport - grondwerk
Horst, Limburg
Voor diverse bedrijven in de regio zijn we op zoek naar vakmensen en allround medewerkers. Ervaring is meegenomen, maar ook starters en functieveranderaars nodigen we van harte uit om contact met ons op te nemen. Op basis van jouw wensen en kwaliteiten zoeken we samen dé baan in deze...
Medewerker kwekerij tuinplanten
Roermond, Limburg
Voor een moderne containerkwekerij in Midden Limburg zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker die kwaliteit en secuur werken belangrijk vindt. Betrokkenheid, passie en samenwerking zijn termen die passen bij dit agrarisch bedrijf..
Medewerker varkenshouderij
Weert, Limburg
Voor een familiebedrijf in de regio Weert zijn we op zoek naar een medewerker vleesvarkens (fulltime) en een medewerker dekstal (parttime mogelijk). De varkens worden gehuisvest op meerdere locaties. Men heeft de intentie om een structurele en duurzame werkrelatie aan te gaan.
Medewerker varkenshouderij (vermeerderingsbedrijf)
Varsseveld, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een goed georganiseerd, modern vermeerderingsbedrijf in de Achterhoek in de regio rondom Varsseveld en is op zoek naar een allround medewerker varkenshouderij. Naast het werk in de stal ben je ook enige tijd per week bezig met planning, contact met klanten en...
Kraanmachinisten & monteurs (achterhoek liemers en de betuwe)
Ruurlo, Gelderland
Wij zijn dringend op zoek naar (kraan)machinisten en monteurs voor de gehele Achterhoek, Liemers en de Betuwe. Voor diverse opdrachtgevers zijn we hiernaar op zoek. Ben je een leerling machinist/monteur (bijvoorbeeld BBL) of volledig ervaren, en je hebt behoefte om eens met ons te praten...
Hovenier aanleg & onderhoud
Zutphen, Gelderland
Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren hovenier met BE rijbewijs.  Onze opdrachtgever heeft veel opdrachten en is daarom per direct op zoek naar een ervaren hovenier voor aanleg- en onderhoudswerkzaamheden.
Monteur landbouwmechanisatie
Utrecht, Utrecht
Voor een modern loonwerk en aannemingsbedrijf GWW / Infra in de regio Utrecht met een groot machinepark zijn wij op zoek naar een  Monteur Landbouwmechanisatie Samen met je collega's voer je in de goed uitgeruste werkplaats reparaties en onderhoud uit...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25