Zoek vacatures in jouw sector of branche

322 agrarische vacatures en agri banen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Herdmanager / bedrijfsleider melkveebedrijf
Leipzig, Duitsland
Op dit bedrijf is een akkerbouw en een melkveetak aanwezig op ongeveer 3000 hectare wordt het eigen voer gewonnen en het jongvee valt ook onder de verantwoordelijkheid van de herdmanager.
Medewerker gesloten varkensbedrijf
Horst, Limburg
Het betreft een gesloten varkensbedrijf (zeugen, biggen en vleesvarkens) in de omgeving Horst. Samenwerking en de goede zorg voor de dieren staat voorop in dit familiebedrijf. Ervaring in de varkenshouderij is een pré maar heb je de motivatie en interesse, dan kun je ook intern opgeleid...
Varkenshouderij Duitsland
Berlijn, Duitsland
Dit betreft een familiebedrijf in de regio Berlijn waarbij je samenwerkt met de Nederlandse eigenaar. Na een gedegen inwerkperiode ben je werkzaam als zelfstandig meewerkend bedrijfsleider.
Adviseur rundveeverbetering regio friesland
Drachten, Friesland
Onze opdrachtgever is een bedrijf dat gespecialiseerd is in rundveeverbetering. Voor de regio Friesland zijn we op zoek naar adviseurs/ accountmanagers. Wil jij graag melkveehouders adviseren om ze verder te helpen met behulp van genetica? Dan is dit een leuke baan voor jou!
Herdmanager / bedrijfsleider melkveehouderij
Maagdenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
Tussen Hamburg en Maagdenburg heeft onze opdrachtgever een bedrijf van rond de 600 melkkoeien. De ambitie is om deze binnen enkele jaren te laten groeien naar rond de 900. De eigenaar woont niet bij het bedrijf en zoekt een zeer zelfstandige herdenmanager / bedrijfsleider die het management wil en...
Medewerker bij een drainagebedrijf
Coevorden, Drenthe
Het gaat hier om een bedrijf dat actief is in het draineren van gronden.  Het bedrijf is werkzaam in Noord en Midden Nederland. Voor dit bedrijf zoek ik een enthousiaste medewerker die werk zoekt voor langere tijd.
Medewerker varkenshouderij
Druten, Gelderland
Half gesloten varkensbedrijf, met 900 zeugen. Team van drie vaste collega's, voor de vleesvarkens, biggen en kraamstal. De vacature staat nu open voor de dekstal en dragende zeugen, maar in overleg kan je ook bij de vleesvarkens of biggen werken. 
Monsternemer bij melkveebedrijven
Rijs, Friesland
Wil jij met veel vrijheid en zelfstandigheid monsternemer bij een regionale vereniging worden? Dan is deze (bij) baan voor jou!
Allround medewerker loonbedrijf
Venlo, Limburg
Dit bedrijf denkt klantgericht en kenmerkt zich door een informele werksfeer waar jouw inzet en eigen inbreng gewaardeerd wordt.
Orderpicker boomkwekerij
Horst, Limburg
Voor een boomkwekerij in de regio Horst – Venray zijn we op zoek naar een enthousiaste orderpicker. Kwaliteit en zorgvuldig werken in combinatie met een goede werksfeer staat voorop bij dit bedrijf.
Zelfstandig allround hovenier
Venlo, Limburg
Voor een gerenommeerd hoveniersbedrijf in de omgeving Venlo zijn we op zoek naar een vakbekwaam, zelfstandig allround hovenier. Naast sterke inhoudelijke kwaliteiten ben je ook in staat om een team van 2 à 3 personen aan te sturen.
Accountmanager binnendienst gww- en agrarische sector
Lemmer, Friesland
Onze opdrachtgever is een jong en dynamisch groothandelsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in producten voor de groen, grond en infrasector. De continue innovatie en ontwikkeling binnen het bedrijf heeft er voor gezorgd dat deze één van de grootste spelers in Nederland is op...
Agrarisch medewerker melkveehouderij jutland Denemarken
Holstebro, Midden Jutland, Denemarken
Onze opdrachtgever is een vooruitstrevende Nederlandse ondernemer met een modern melkveebedrijf met 220 melkkoeien in Denemarken. Een regio met een aangenaam leefklimaat en alle belangrijke voorzieningen zoals scholen, winkels en medische voorzieningen op korte afstand.
Medewerker melkveehouderij kaasmakerij
Purmer, Noord-Holland
Het bedrijf melkt ongeveer 500 schapen en maakt kaas die rechtstreeks afgezet wordt naar klanten in de regio. Het bedrijf staat midden in de samenleving en is volledig biologisch.
Machinist gww/infra
Hilversum, Noord-Holland
Voor een loon en aannemingsbedrijf GWW/Infra in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar ervaren machinisten op diverse mobiele kranen en rups kranen. Het bedrijf werkt met een tiental allround medewerkers. Je krijgt hier de mogelijkheid ervaring op te doen op diverse...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22