Zoek vacatures in jouw sector of branche

410 agrarische vacatures en agri banen

Medewerker melkveehouderij
Dronten, Flevoland
Voor diverse opdrachtgevers in Flevoland ben ik op zoek naar allround medewerkers in de melkveehouderij.  Heb jij een passie voor dieren en wil je hier jouw beroep van maken? Heb je een aantal uur in de week over om te melken? Of ben je toe aan een geheel nieuwe uitdaging? Dan kom...
Agrarisch verkoper regio flevoland
Dronten, Flevoland
Onze opdrachtgever is een producent en leverancier van onderhoudsproducten gericht op het zakelijk segment, met een focus op de agrarische markt. Voor de verkoopafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat. Na het volgen van een interne opleiding waar o.a....
Weekendmelker biologisch melkveebedrijf
Zeewolde, Flevoland
De biologische melkveehouderij heeft ongeveer 200 melkkoeien en werkt met een draaimelkstal. Je melkt altijd met z’n tweeën waarbij de werkzaamheden per melkbeurt kunnen wisselen. Zo blijft je werk divers.
Medewerker hoveniers
Meppel, Drenthe
Voor een hoveniersbedrijf in de omgeving Meppel zijn we op zoek naar een allround medewerker hovenier voor het onderhouden, renoveren en het aanleggen van tuinen.
Hovenier
Dalfsen, Overijssel
Voor een modern hoveniersbedrijf in de omgeving Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren hovenier.
Vertegenwoordiger rundveehouderij wallonië en luxemburg
Luik, Waals Gewest, België
Voor een Nederlandse toeleverancier in de (melk)veehouderij met de focus op de dierengezondheid, zoeken wij een enthousiaste verkoper. Dit jonge, innovatieve bedrijf maakt een sterke ontwikkeling door en jij wilt je inzetten om samen met hen de groeiambities vorm geven.   Voor de...
Diverse vacatures boomkwekerij en plantenkwekerij
Roermond, Limburg
   
Vertegenwoordiger rundveehouderij Belgisch limburg
Genk, Vlaanderen, België
Voor een Nederlandse toeleverancier in de (melk)veehouderij met de focus op de dierengezondheid, zoeken wij een enthousiaste verkoper. Dit jonge, innovatieve bedrijf maakt een sterke ontwikkeling door en jij wilt je inzetten om samen met hen de groeiambities vorm geven.   Voor de...
Monteur landbouwmechanisatie
Nuth, Limburg
Het betreft een modern bedrijf in de landbouwmechanisatie met veelal regionale klanten. Goede service en kwaliteit staan voorop en er is veel aandacht voor goede werkomstandigheden.
Agrarisch medewerker dierverzorging varkensbedrijf
Drachten, Friesland
Dit betreft een bedrijf in de regio Drachten
Technisch medewerker
Drachten, Friesland
Bedrijf in de regio Drachten is actief in de boom- en bostechniek zoals boomrooierij, frezen van stobben, takken versnipperen, etc.   Bedrijf heeft een goed naam opgebouwd en is werkzaam voor diverse opdrachtgevers en (overheids)instellingen.
Bedrijfsleider of aankomend bedrijfsleider varkenshouderij Duitsland
Thuringen, Duitsland
Onze opdrachtgever is een Nederlandse ondernemer met een zeugenbedrijf in de Duitse deelstaat Thüringen
Tractorchauffeur / trekkerchauffeur akkerbouwbedrijf Duitsland
Drachten, Friesland
Voor een groot gemengd bedrijf in de Duitse deelstaat Brandenburg zijn we op zoek naar een ervaren tractorchauffeur / trekkerchauffeur die graag ook de leiding neemt.
Meewerkend voorman glastuinbouw - komkommerteelt
Sevenum, Limburg
Voor een komkommerkwekerij in de regio Venlo - Horst zijn we op zoek naar een meewerkend voorman die graag de verantwoordelijkheid neemt voor de operationele werkzaamheden.   Je werkt met een enthousiast team waarbij jullie samen werken voor een goed resultaat.
Medewerker / tractorchauffeur vollegrondsgroentebedrijf
Venray, Limburg
Voor een Vollegrondsgroentebedrijf in de regio Venray zijn we op zoek naar een zelfstandige, allround medewerker die alle voorkomende (tractor)werkzaamheden verricht. Inhoudelijke teeltkennis is geen vereiste. Flexibiliteit, motivatie en eigenaarschap zijn zeker zo belangrijk.