Zoek vacatures in jouw sector of branche

612 agrarische vacatures en agri banen

Bedrijfsleider of assistent herdmanager melkveehouderij Duitsland
Drachten, Friesland
Onze opdrachtgever melkt in totaal rond de 2000 koeien op drie locaties, niet zo ver bij elkaar vandaan. Op het moederbedrijf worden alle kalveren geboren en krijgen alle verse koeien de aandacht die ze nodig hebben. Voor deze locatie is onze opdrachtgever op zoek naar een herdmanager of...
Loonwerker tractorchauffeur machinist
Drachten, Friesland
Loonbedrijf regio Drachten, actief in agrarisch loonwerk en GWW sector.  
Medewerker varkenshouderij
Groningen, Groningen
Wij zijn op zoek naar een medewerker voor een varkenshouderij in Groningen. Betreft een opfokbedrijf voor biggen en zeugen. 
Productieleider varkenshouderij Duitsland
Maagdenburg, Saksen-Anhalt, Duitsland
  Een toonaangevende Nederlandse ondernemer met een groot zeugenbedrijf, vleesvarkensbedrijf en aanverwante bedrijven in de regio Maagdenburg (deelstaat Saksen-Anhalt). Een familiebedrijf, met een uitstekende reputatie, een duidelijke visie, volop in ontwikkeling en...
Agrarisch medewerker weekend werk Duitsland
Meppen, Emsland, Nedersaksen, Duitsland
Dit betreft 3 locaties met zeugen en biggen in Duitsland op 30 km.afstand vanaf de grens Oost Groningen.
Veterinair medewerker of assistent dierenarts Duitsland
Münster, Nordrhein-Westfalen
Onze opdrachtgever is een Nederlandse ondernemer met een aantal varkensbedrijven in Duitsland waaronder een drietal bedrijven in het Duitse Weser Emsland plus varkensbedrijven in de deelstaten Niedersachsen en Anhalt. 
Adviseur ruwvoer melkveehouderij
Uden, Noord-Brabant
Onze opdrachtgever is een internationaal georiënteerd bedrijf in de plantenverdeling. In de kern is het bedrijf gericht op de productie en verkoop van zaad voor akkerbouwgewassen en groenten. De klanten zijn met name melkveehouders, akkerbouwers en groentetelers.
Agrarisch schoonmaken stallen
Ter Apel, Groningen
Technisch medewerker zuivelbedrijf
Giethoorn, Overijssel
Voor een familiebedrijf, zuivelboerderij zijn we op zoek naar een, allround technische duizendpoot. 
Medewerker kraamstal zeugenhouderij
Broekland, Overijssel
Het gaat om een zeugenbedrijf van gemiddelde grootte. Het bedrijf is op zoek naar een fulltime medewerker varkenshouderij. 
Planner transportbedrijf
Ruurlo, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een mooi veelzijdig transportbedrijf in de regio Ruurlo, en is zoekende naar een ervaren planner.
Zuigbuisbediende reinigingswagen/kolkenzuiger
Lochem, Gelderland
Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een zuigbuisbediende voor de reinigingswagen/kolkenzuiger. Je bent een ambassadeur van het bedrijf en je verricht voor onze klanten zeer belangrijk werk door o.a. het voorkomen van schade, wateroverlast en overstromingen. 
Grondwerker loonbedrijf
Varsseveld, Gelderland
Onze opdrachtgever heeft een klein, succesvol bedrijf, actief in het grondverzet en bestratingen. Voor dit bedrijf zoeken we een kundige grondwerker. Er is momenteel bijzonder veel aanbod van werk voor onze opdrachtgever, vandaar dat hij nu zoekende is om zijn bedrijf op korte...
Medewerker geitenhouderij - melker
Venray, Limburg
Voor een familiebedrijf in de regio Venray zijn we op zoek naar een melker die graag tussen de geiten werkt. Op dit agrarisch bedrijf wordt 3x daags gemolken. De werktijden zijn dan ook variabel en in afstemming met het team.      
Leidinggevende akkerbouw gemengd bedrijf Duitsland
Ruurlo, Gelderland
Voor een groot gemengd bedrijf in de Duitse deelstaat Brandenburg zijn we op zoek naar een ervaren tractorchauffeur / trekkerchauffeur die graag ook de leiding neemt.